reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Ktamisz kochana, Ty nie patrz na to co może powiedzieć Ci lekarz. Tu najważniejsze jesteście Wy - Ty i Twoja córcia! To Ty masz czuć się komfortowo. Jeśli jakiś lekarz Ci nie odpowiada to możesz zmienić go w każdej chwili i masz do tego święte prawo! Przemyśl to dobrze. Poza tym możesz pójsć na wizytę do innego lekarza i wtedy zdecydujesz czy zmieniasz czy jednak zostajesz u pierwszego. Przecież Twój lekarz nie musi wiedzieć, że byłaś gdzie indziej, prawda?
Wiem o tym ,że najważniejsze jesteśmy my dwie :-) Tak jak piszesz.Zdecydowałam się ,że pójdę zrobić te dodatkowe badania sobie odpłatnie dla własnego spokoju.W przyszłym miesiącu.A co do wizyty u innego lekarza to postanowiłam iść do genialnego lekarza Martyniaka który robił mi dwukrotnie usg.Spędzał wtedy ok 40 minut na podglądaniu mojej córeczki i myślę,że to będzie dobra decyzja.
Wiesz zastanawiałam się nad tym Myszczyszynem.Rozmawiałam nawet na ten temat z moją koleżanką ale ona również utwierdzila mnie w przekonaniu ,że nie ma sensu żebym szła teraz prywatnie.Tym bardziej ,że nic się nie dzieje niepokojącego...Chodzi tylko o zrobienie tych brakujących badań które i tak musiałabym zrobić pewnie odpłatnie.

Setana, super, że z nereczkami wszystko w porządku :)
Mrsmoon, u mnie od początku coś tam wychodzi, z wyjątkiem bakterii. Tak jak piszą dziewczyny, to chyba uroki ciąży ;)
Andariel, słodziaczek z Adasia :)

jej, dziewczyny, ale mi miło Was czytać:-)dziękuję!!! chciałam podziękować każdej z osobna pod postem, ale od wczoraj nie widzę takiej opcji, Wy też tak macie..? czy to tylko ja czegoś nie widzę...

Andariel pomiędzy postem a suwaczkami jest jakieś lubię to na różowo zaznaczone, tylko wygląda mi to na takie facebookowe lubię to i nie wiem jak to się ma do naszego forum.

andariel no jaka ładna buziunia, usteczka fajniutkie i w ogóle...ja mam tylko jedną fotkę z 21tc. w 3d i to taka mało wyraźna...

A ja mam dziś wizytę, podejrzę w końcu moją córcie (mam nadzieje, ze zostanie córcią :tak:) juz miesiac minął od ostatniej wizyty, rany...trochę się niepokoje o ten nisko położony brzuch, co by mi się szyjka nie skróciła i żebym nie musiała leżeć..ufff....oby było dobrze...napisze co i jak jak wrócę...

reklama
Do góry