traschka
Mama Marysi
Juz po wizycie
Jesli chodzi o Marysię wszystko jest cudownie! Moje maleństwo waży już 1600g! Miałam robione kolejne dokładne usg z obejrzeniem z bliska wszystkich narządów i wszystko jest w najlepszym porządku
Widziałam dokłądnie serduszko, mózg, żołądek, nerki... niesamowite
Oczywiście mała cały czas spała, chyba regenerowała sił przed noca!
odebrałam też wyniki badań i wyszło mi, że mam niedoczynność tarczycy
Muszę iść do endokrynologa, już zdążyłam się dowiedzieć, że najbliższe terminy są za 4 miesiące i muszę iść prywatnie. Znowu kasa pójdzie... no i musiałam dorobić dodatkowe badania z okazji tej tarczycy. 250 zł poszło
Zatem do końca miesiąca chleb z dżemem.
tusen trzymam kciuki za ciebie!!!
Angel dziewczyny dobrze piszą. Można uczulić pacjenta żeby się trochę pilnował np ze słodyczami ale żadne diety ani forsowne ćwiczenia nie wchodzą w grę. Poza tym jak dla mnie 10kg w tym momencie to nie jest wcale bardzo dużo, przecież to idealnie w normie, dlaczego ona ci tak powiedziała?
Jesli chodzi o Marysię wszystko jest cudownie! Moje maleństwo waży już 1600g! Miałam robione kolejne dokładne usg z obejrzeniem z bliska wszystkich narządów i wszystko jest w najlepszym porządku
odebrałam też wyniki badań i wyszło mi, że mam niedoczynność tarczycy
tusen trzymam kciuki za ciebie!!!
Angel dziewczyny dobrze piszą. Można uczulić pacjenta żeby się trochę pilnował np ze słodyczami ale żadne diety ani forsowne ćwiczenia nie wchodzą w grę. Poza tym jak dla mnie 10kg w tym momencie to nie jest wcale bardzo dużo, przecież to idealnie w normie, dlaczego ona ci tak powiedziała?