reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

kochane, odebrałam wyniki, żelazo poszło ciut w gorę, za to mocz słabiutko wyszedł, pojedyncze nabłonki płaskie, leukocyty i erytrocyty...i nieliczne bakterie...:-(do tej pory było zawsze ok, tylko raz miałam zapalenie pęcherza, a teraz nawet nie czuję żeby coś nie tak było...mam brać femisept uro i powtórzyć mocz przed wizytą. Macie takie rzeczy w moczu?

gratuluję lepszej krwi:) a moczem się nie przejmuj, ja co miesiąc coś tam miałam łącznie z bakteriami i to licznymi, brałam urosept i było lepiej, a potem znowu to samo:) taki urok ciąży...

reklama
mysia - a pewnie, że masz się z czego cieszyć:-)

tak jak obiecałam, wklejam fotkę buzi synka:
29tc.jpg

mrsmoon ja miałam leukocyty dość dużo i dostałam antybiotyk, a teraz mam wzorcowe wyniki

adariel ale słodziak prześliczny :-)

Ktamisz kochana, Ty nie patrz na to co może powiedzieć Ci lekarz. Tu najważniejsze jesteście Wy - Ty i Twoja córcia! To Ty masz czuć się komfortowo. Jeśli jakiś lekarz Ci nie odpowiada to możesz zmienić go w każdej chwili i masz do tego święte prawo! Przemyśl to dobrze. Poza tym możesz pójsć na wizytę do innego lekarza i wtedy zdecydujesz czy zmieniasz czy jednak zostajesz u pierwszego. Przecież Twój lekarz nie musi wiedzieć, że byłaś gdzie indziej, prawda?

Mrsmoon pojedynczymi nabłonkami czy bakteriami nie ma się co przejmować, tak to bywa w ciąży, że rzadko mocz jest idealny. Jednak z wszelkimi środkami farmakologicznymi radziłabym się nie spieszyć i najpierw skonsultować wyniki z lekarzem.

Andariel słodka fotka. Nasze maluchy będą miały niezłe pamiątki. Zastanawiam się co myśli już taki dorosły ukształtowany (w sensie psychicznym i emocjonalnym) człowiek który mam możliwość zobaczenia swoich zdjęć z okresu życia płodowego.

reklama
Do góry