traschka
Mama Marysi
aaga to ty czujesz który bąk jest który? Niesamowite! Moja potrafi w tym samym czasie kopać w dwóch zupełnie przeciwległych miejscach brzuszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kasiawilde wyszło, wyszło. Z jednej srtrony pomyślałam inni mają jeszcze gorzej, że tyle muszą czekać, tyle że to takie mieszane uczucie próbować podbudowywać się na tym, że ktos ma gorzej - jeśli rozumiesz co mam na myśliSetanko ja wszystko rozumiem i wcale Ci się nie dziwiętak po prostu chciałam Cię jakoś pocieszyć, nie najlepiej mi wyszło :/ ale głowa do góry, musisz myśleć pozytywnie, właśnie dla córci, na pewno wszystko będzie dobrze!
Zebrra powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia... Na wydruku z usg połówkowego mam tylko napisane "poszerzenie UKM nerek płodu". Nie dopytałam o to lekarza, bo nie miałam pojecia, że wielkosc tych szczelin jest istotna. Wypytywałam go tylko co to oznacza dla mojego maleństwa i co w przypadku jeśli sie to utrzyma albo pogębi. Zapytam na pewno o to w czwartek.Setana, Kochana trzymam kciuki za nereczki bardzo! Tym bardziej, ze u nas to samo... Jak bardzo powiększone były ostatnio?
Katamisz ja w sumie nie mam niby pretensji do lekarza. Wiadomo, że jest człowiekiem i moze zachorować, pracuje w szpitalu i jeździ po tych swoich konferencjach i sympozjach więc rozumiem. Tylko wnerwiło mnie to, że to akurat w czasie kiedy tak bardzo czekam na tą wizytę... No ale już też coraz blizejsetanko przykro mi z powodu Twojej wizytyMoja koleżanka chodząc do tego lekarza też kilka razy tak miała.Najgorzej zestresowała ją wiadomość o przełożeniu wizyty na 2 tygodnie przed ustalonym terminem cesarki...ale wizyta za tydzień u niej się odbyła więc na pewno u Ciebie się odbędzie
A na kiedy masz wizytę przełożoną??Ja mam 16-tego.
I trzymam kciuki za iskierkę&& Będzie dobrze kochana:*
U Bartusia na poprzednim usg niby nerki się wyrównały, ale jak byłam teraz to znowu jest powiększenie...Niestety troszkę tak :-( Na granicy nowej normy, ale nie rosną :-) Ale z sikaniem wszystko ok. Jak sytuacja nie ulegnie zmianie to pomartwię się co dalej po porodzie - planuję pójść na konsultację do specjalisty. A jak u Bartusia ?
Tak, wielkość ma tu duże znaczenie, ale ważniejsze jest czy wraz ze wzrostem dziecka szczelina się powiększa, czy wyrównuje...Zebrra powiem Ci szczerze, że nie mam pojęcia... Na wydruku z usg połówkowego mam tylko napisane "poszerzenie UKM nerek płodu". Nie dopytałam o to lekarza, bo nie miałam pojecia, że wielkosc tych szczelin jest istotna. Wypytywałam go tylko co to oznacza dla mojego maleństwa i co w przypadku jeśli sie to utrzyma albo pogębi. Zapytam na pewno o to w czwartek.
Zebrra, Forever mam nadzieję, że nerki naszych maluchów wyrównają się i skończy się jedynie na naszym strachu.
A ja oczywiście buła i będąc wczoraj u lekarza zapomniałam zapytać czy mogę cos brać na moją alergię...bo już zaczynam siorpać a za chwilę to już będzie wogóle masakra...dojdzie zapalenie spojówek i duszności...jestem uczulona na pyłki traw i drzew więc sezon wiosenny nie dla mnie...jestem zawsze na sterydach i tabletkach...obawiam się że chyba nic nie będę mogła wziąć...może któraś z Was też ma ten problem co ja?? Madzioolka Ty chyba pisałaś że też alergik jesteś?