reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Kuma, Kati trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za jutrzejsze Doris i Misialinki też :)

Ja w piątek byłam na glukozie, ogólnie bez tragedii, wcisnęłam pół cytryny i poszło.
Jednak wizytę mam dopiero za tydzień, 16-go i dopiero wtedy poznam wyniki, bo gin sobie sam odbiera i zabiera od razu do gabinetu, ale korci mnie żeby nasłać na niego teściową, pracują w jednym szpitalu więc daleko by nie miała :)

Madzioolka dzięki za kciukaski :) mnie tez by korciło z tymi wynikami ;-)dlatego ja zawsze robię dzień przed wizytą ;-)
Kati pomyślnej wizyty ;)
idę na śniadanko bo mały się już chyba domaga, a potem szykuję się na wizytę więc do popołudnia :)

A ja idę w poniedziałek do trzech lekarzy - niezależnie... Ciekawę czy nie zgłupieję od nadmiaru informacji...:szok: Ja tylko będę miała obawy przed badaniem szyjki czy nie postanowiła znowu się skrócić. :baffled:

reklama
Doris...ja na 14tą...jeśli chodzi o USG to nie mam pojęcia czy będzie robił...coś mówił ostatnio że będzie kontrolował czy mała się odwróci...więc mam nadzieję że zrobi

Do góry