andariel
mama super dwójki :]
no właśnie mnie zastanawia AGATA R ten posiew powtarzany... bo ja miałam zrobiony, wyszła bakteria, więc dostałam antybiotyk, który skończyłam brac i ginka założyła odgórnie, że w takim razie już jest dobrze ( a przeciez wcale chyba nie musi, prawda?); nie wiem już, staram się nie nakręcać, tym bardziej że ufam lekarce swojej, ale teraz już sama nie wiem co myśleć;
Aestima - jak lek. Cię bada na wizytach i wizualnie jest ok (piszę to pod kątem tego wymazu teraz) to pewnie zrobi to badanie nieco później (tak jak Agata R pisała jakoś na miesiac przed planowanym porodem); co do cytologii to nie wiem, ja miałam na początku ciąży robioną; moze spytaj lek. o te 2 sprawy, w końcu masz parwo wiedziec a nie się domyslac i denerwować; 25-03 już niedługo w sumie;
Aestima - jak lek. Cię bada na wizytach i wizualnie jest ok (piszę to pod kątem tego wymazu teraz) to pewnie zrobi to badanie nieco później (tak jak Agata R pisała jakoś na miesiac przed planowanym porodem); co do cytologii to nie wiem, ja miałam na początku ciąży robioną; moze spytaj lek. o te 2 sprawy, w końcu masz parwo wiedziec a nie się domyslac i denerwować; 25-03 już niedługo w sumie;