reklama
właśnie odebrałam wyniki z moczu - kurcze mam leukocyty 20-30 w p.w.
na poprzedniej wizycie miałam 10-15 i powiedział ze podwyższone a teraz jeszcze więcej!!!!
Napiszcie jak wy macie bo sie niepokoję...............
Może poproś lekarza o skierowanie na posiew moczu...
Może poproś lekarza o skierowanie na posiew moczu...
zołza dzięki, idę w poniedziałek na kontrole to on na pewno coś zadecyduje, a jak nie to go poproszę
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
nutria gratuluję :-) ale będziesz miała wesoło w domku
Ja byłam wczoraj na połówkowej wizycie - potwierdzona pannica po raz kolejny, zdrowiutka, nie za duża ale w normie, waga 571g. Zachowywała się całkiem grzecznie, nie szalała tak jak to czasami potrafi, tylko akrobacje gimnastyczne przedstawiała :-) Sam ginek się uśmiał jak zaczęła rączkami przyciągać nóżkę i ssać paluszki u stópki - mówił że czegoś takiego to jeszcze nie widział :-) tak się uśmialiśmy że ani ja nie mogłam wytrzymać i brzuch mi skakał cały ani on nie mógł głowicy usg w jednym miejscu utrzymać :-)
4 marca mam iść na glukozę 50g, mam przyzwolenie na zabranie cytryny
Następna wizyta 16 marca, już się nie mogę doczekać :-)
A to fotka naszej małej gimnastyczki :-)
Ja byłam wczoraj na połówkowej wizycie - potwierdzona pannica po raz kolejny, zdrowiutka, nie za duża ale w normie, waga 571g. Zachowywała się całkiem grzecznie, nie szalała tak jak to czasami potrafi, tylko akrobacje gimnastyczne przedstawiała :-) Sam ginek się uśmiał jak zaczęła rączkami przyciągać nóżkę i ssać paluszki u stópki - mówił że czegoś takiego to jeszcze nie widział :-) tak się uśmialiśmy że ani ja nie mogłam wytrzymać i brzuch mi skakał cały ani on nie mógł głowicy usg w jednym miejscu utrzymać :-)
4 marca mam iść na glukozę 50g, mam przyzwolenie na zabranie cytryny
Następna wizyta 16 marca, już się nie mogę doczekać :-)
A to fotka naszej małej gimnastyczki :-)
Myśle, że normalny lekarz powinien sam na to wpaść i dać to skierowanie przy takim wyniku.
tiaaaa....
reklama
Saffi, chciałoby się, jednak rzeczywistość - wszystkie wiemy jaka jest. Lepiej wiedzieć, o co w razie czego poprosić... Sama musiałam przypominać mojej lekarce o paru skierowaniach... :/
Madzioolka, nic nie widzę na tym zdjęciu Ale gratuluję pozytywnych wiadomości :-)
Madzioolka, nic nie widzę na tym zdjęciu Ale gratuluję pozytywnych wiadomości :-)