reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
nutria gratuluję :-) ale będziesz miała wesoło w domku :tak:

Ja byłam wczoraj na połówkowej wizycie - potwierdzona pannica po raz kolejny, zdrowiutka, nie za duża ale w normie, waga 571g. Zachowywała się całkiem grzecznie, nie szalała tak jak to czasami potrafi, tylko akrobacje gimnastyczne przedstawiała :-) Sam ginek się uśmiał jak zaczęła rączkami przyciągać nóżkę i ssać paluszki u stópki - mówił że czegoś takiego to jeszcze nie widział :-) tak się uśmialiśmy że ani ja nie mogłam wytrzymać i brzuch mi skakał cały ani on nie mógł głowicy usg w jednym miejscu utrzymać :-)

4 marca mam iść na glukozę 50g, mam przyzwolenie na zabranie cytryny :)
Następna wizyta 16 marca, już się nie mogę doczekać :-)

A to fotka naszej małej gimnastyczki :-)
USG-23TYG_0020.jpg

zołza, saffi on jest w porzadku, jeszcze na niego nie narzekałam ale i tak za wszystkie badania płacę bo chodzę do niego prv

Madzioolka gratuluję udanej wizyty i małej gimnastyczki :-)

reklama
Saffi, chciałoby się, jednak rzeczywistość - wszystkie wiemy jaka jest. Lepiej wiedzieć, o co w razie czego poprosić... Sama musiałam przypominać mojej lekarce o paru skierowaniach... :/

Madzioolka, nic nie widzę na tym zdjęciu :-p Ale gratuluję pozytywnych wiadomości :-)

Do góry