reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
kati ja właśnie tak samo odebrałam wyniki moczu i 10-15 w polu widzenia, a zawsze miałam 0-3...i teraz sie zastanawiam...w poniedziałek wizyta wiec pewnie sie wyjaśni..

właśnie odebrałam wyniki z moczu - kurcze mam leukocyty 20-30 w p.w.
na poprzedniej wizycie miałam 10-15 i powiedział ze podwyższone a teraz jeszcze więcej!!!!
Napiszcie jak wy macie bo sie niepokoję...............

Miałas leukocyty na poprzedniej wizycie i nie dostalas żadnego Uroseptu czy Palinu? Rozwija się u ciebie infekcja bakteryjna, to częsta przypadłość ciężarnych. Kiedy masz wizytę u gina? Pij dużo płynów żeby wyplukiwac te niedobre leuki., możesz jeszcze do wody dodawać sporo soku z cytryny ale bez recepty na antybakteryjny lek moim zdaniem się nie obedzie. To tylko moja sugestia.

Ostatnia edycja:
Miałas leukocyty na poprzedniej wizycie i nie dostalas żadnego Uroseptu czy Palinu? Rozwija się u ciebie infekcja bakteryjna, to częsta przypadłość ciężarnych. Kiedy masz wizytę u gina? Pij dużo płynów żeby wyplukiwac te niedobre leuki., możesz jeszcze do wody dodawać sporo soku z cytryny ale bez recepty na antybakteryjny lek moim zdaniem się nie obedzie. To tylko moja sugestia.

Agata dzięki za informacje jak byłam ostatnio kazał mi gin pić duzo płynów to pije, ale chyba i tak za mało...
Wizytę mam w poniedziałek

dziewczyny powiedzcie mi czy to w nowrmie czy nie
bylam dzis na piciu glukozy
przed wypiciem 75g mialam 86
po wypiciu mialam juz 119
norma niby napisana ze do 105 :confused2:

Z synkiem jak bylam w ciazy mialam ok 160/180/190 po wypiciu glukozy i bylam tylko na obserwacji i na diecie....
czy 119 to juz duzo?? we wtorek dopiero mam gincia...

LARVUNIA z tego co pamietam to przy 75mg jest norma do 140, ale to tez zależy od jednostek w jakich jest mierzony poziom glukozy we krwi. Moim zdaniem wszystko jest w porządku.

reklama
Do góry