Dziendoberek!!
tez mam problem z bolami i brzuszkiem, okropny, moja cesarka byla 2.3mc temu i mi tez powiedzieli ze to zrosty moga byc wiec jedyne co pozostaje to przezyc to )
tylko pilnowac sie, a moze te kolki tez od tego bo mysle ze z jednej strony bylam gorzej zszyta i do dzis mam miejsca kompletnie bez czucia.
Kikis mam pytanko bo widze ze nikt nie zareagowal, czy ty kupujesz podwojny wozek?
Tusen wstaw linka do tej sofy my tez myslimy o takie i kazda sugestia bedzie mile widziana
Dzieki Tusen) ja sie nie ruszam tez za duzo a w domku to wszystko powolutku wiec nie wiem ale...tak jak kikisOgitu gratulacje synka:-)
Ja kolek nie mam ,ale pewnie nie wiem może bym miała gdybym trochę wiecej sie ruszała
a drugie pytanko do dziewczyn po cesarce. ja swoja miałam 1,5 temu. nie dawno zaczął mi sie brzuch stawiac, bałam sie ze to dziecko powoduje takie skurcze, ale lekarz powiedzial ze to konsekwecja ciecia tzw zrosty i teraz sie w ciazy naciagaja wiec bola. jak to u Was jest?
tez mam problem z bolami i brzuszkiem, okropny, moja cesarka byla 2.3mc temu i mi tez powiedzieli ze to zrosty moga byc wiec jedyne co pozostaje to przezyc to )
tylko pilnowac sie, a moze te kolki tez od tego bo mysle ze z jednej strony bylam gorzej zszyta i do dzis mam miejsca kompletnie bez czucia.
Kikis mam pytanko bo widze ze nikt nie zareagowal, czy ty kupujesz podwojny wozek?
Tusen wstaw linka do tej sofy my tez myslimy o takie i kazda sugestia bedzie mile widziana