reklama
traschka
Mama Marysi
Zebrra tak się cieszę, że napisałaś! Myślałam o tobie wieczorkiem (u mnie wieczór trwa do 2). Kochana informacje niezbyt miłe, ale myslę, że byłaś na to przygotowana. Rozumiem też lekarzy, twoja ciąża nie należy do najłatwiejszych ale ty jesteś na tyle mocna, że dasz radę to przetrwać. NIe wyobrażam sobie takiego dylematu - zostać w domu dla dwójki starszych dzieci, które wciąż potrzebują opieki czy poświęcić się całkowicie temu najmłodszemu, jeszcze nienarodzonemu... Każda decyzja ma swoje złę strony. Trzymaj się!! Tulę cię i przesyłam pozytywną energię!!!
Zeberrko, tak się cieszę, że napisałaś Tak myślałam, że coś Cię zmartwiło i chciałaś się zrelaksować i wyłączyć myślenie... Dziewczyny już powiedziały, wszystko co i ja chciałam napisać więc po prostu dołączam się do nich przesyłając Ci dodatkowo ogrom spokoju, ocean cierpliwości, morze relaksu i gdybym tylko mogła podzieliłabym się z Tobą moim niskim ciśnieniem!
Buziaki:***
Buziaki:***
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
ojej dziewczyny wstyd mi, ze nie doczytałam sorki .... kochane jesteście ;-)
dubeltówka, gratulacje dziewczynki
dzastina, wielkie gratulacje wielkiego chłopczyka
Mi tydzień po tygodniu wychodziło na badaniu ułożenie główkowe, Hania skacze jak konik polny ale cały czas ma główkę w dole. Często właśnie czuję jak mi się coś ciężkiego przesuwa w dole brzucha a lekkie kopniaczki raczej w górze.
Zebrra, dobrze, że się pokazałaś trzymaj się cieplutko i staraj się nie myśleć o złych rzeczach, chociaż wiem, że to niełatwe.
dzastina, wielkie gratulacje wielkiego chłopczyka
Mi tydzień po tygodniu wychodziło na badaniu ułożenie główkowe, Hania skacze jak konik polny ale cały czas ma główkę w dole. Często właśnie czuję jak mi się coś ciężkiego przesuwa w dole brzucha a lekkie kopniaczki raczej w górze.
Zebrra, dobrze, że się pokazałaś trzymaj się cieplutko i staraj się nie myśleć o złych rzeczach, chociaż wiem, że to niełatwe.
Ostatnia edycja:
justynka1
Mamusia Antoniusia
po to daję się tę szczepionkę,żeby dziecko było zdrowe,więc jeśli sa przeciwciała to mogą zaszkodzić dziecku,jakieś wady mogą powstać.tak sądzęU nas także występuje konflikt serologiczny przez moje Rh (-), ale odpukac co miesiąc badanie nie wykazuje tworzenia się przeciwciał
czym grozi sytuacja, kiedy organizm zacznie takie przeciwciala produkowac? :-(
katamisz
Cześć dziewczynki
zebrra ja też się cieszę ,że odezwałaś się dzisiaj.Tak myślałam ,że potrzebowałaś wczoraj spokoju i wyciszenia.Z tym ciśnieniem musisz uważać ale z Relanium raczej też...to chyba ostatecznie bym wzięła.Najlepiej jakbyś się zgodnie z zaleceniem lekarki położyła do tego szpitala wtedy zajmą się Tobą profesjonalnie ,podadzą Ci leki dożylnie zapewne i przede wszystkim porobią Ci niezbędne badania.A co najważniejsze nie będziesz siedziała sama w domu a będziesz pod stałą opieką medyczną.Wszystko będzie dobrze!!Musi być i trzymam kciuki mocno zaciśnięte aby tak było!!
zebrra ja też się cieszę ,że odezwałaś się dzisiaj.Tak myślałam ,że potrzebowałaś wczoraj spokoju i wyciszenia.Z tym ciśnieniem musisz uważać ale z Relanium raczej też...to chyba ostatecznie bym wzięła.Najlepiej jakbyś się zgodnie z zaleceniem lekarki położyła do tego szpitala wtedy zajmą się Tobą profesjonalnie ,podadzą Ci leki dożylnie zapewne i przede wszystkim porobią Ci niezbędne badania.A co najważniejsze nie będziesz siedziała sama w domu a będziesz pod stałą opieką medyczną.Wszystko będzie dobrze!!Musi być i trzymam kciuki mocno zaciśnięte aby tak było!!
LauLau
Zeberko, tulam i życzę dużo sił !!! mam nadzieję, że wspólnie uda wam się znaleźć rozwiązanie najlepsze dla całej rodzinki
Dzastina, moja młoda też już główkowo ... Zuzu na tym etapie była jeszcze miednicowo ale co dzieciak, to inny ... koleżanki córa jeszcze 3 tyg przed porodem była doopką do dołu, ale w ostatniej chwili się odwróciła ;-)
Dzastina, moja młoda też już główkowo ... Zuzu na tym etapie była jeszcze miednicowo ale co dzieciak, to inny ... koleżanki córa jeszcze 3 tyg przed porodem była doopką do dołu, ale w ostatniej chwili się odwróciła ;-)
reklama
Nadzieja:)
zebra trudna sytuacja niewątpliwie, ale myśle, ze jednak trzeba się poświęcić temu najbardziej Cie potrzebujacemu- dzidziusiowi. Na pewno znajdziecie jakieś rozwiazanie. Rodzina i przyjaciele na te kilka miesięcy tez z pewnością wygospodarowali by trochę czasu żeby pomoc w opiece nad twoimi dziecmi. Czasami wystarczy poprosić.
I spróbuj się wyciszyć
I spróbuj się wyciszyć