setana to trzymam kciukasy za wizytę dzisiejszą!!A gdzie chodzisz do lekarza??Jak się nazywa??I oby maleństwo się rozkraczyło i pokazało co tam ukrywa
Ja chodzę do G. Myszczyszyna (pracuje na Dyrekcyjnej, a przyjmuje na Długosza) tyle, że usg genetyczne robił mi w klinice na Rajskiej - maja tam naprawdę świetny sprzęt. To było wtedy usg 3d/4d. Pomimo, że to był dopiero 13-ty tydzień to zdjęcia mam bardzo ładne. klinika otwarta jest od niedawna a otworzył ją dr Fuchs i jeszcze jeden lekarz (nazwiso wyleciało mi z głowy). Przed ciążą chopdziłam do innego lekarza ale nie miałam do końca przekonania, a obecnie jestem bardzo zadowolona.
No więc na wczorajszej wizycie moje maleństwo postanowiło, że to jeszcze nie ten czas by ujawnić się rodzicom. Co prawda lekarz powiedział ponownie że to raczej córcia, ale stwierdził, że dopóki nie będzie miał mozliwości dokładnego pooglądania warg sromowych i reszty to nie powie nam na pewno. Obiecał, że na usg połówkowym które mam za dwa tygodnie tj. 9-tego lutego już maluchowi nie odpuscimy
Poza tym maleństwo rozwija się bardzo dobrze, waży 360g , nerki, żoładek, serduszko, mózg, kręgosłup i co tam jeszcze ogladalismy wszystko jest git.
Rozmawiałam z nim dosc długo na temat mojego pobyty na ip i szyjki. Wczoraj znów dokładnie mnie zbadał i zmierzył. Podczas badania brzucha pan dr dostał kopniaka od mojego Maleństwa
Wg niego szyjka jest bardzo długa i w dalszym ciagu ma 5,0 cm, jest zamknieta i wszystko jest ok. Kazał mi odstawić luteinę. Mogę zapisać się na jogę i ćwiczyć sobie w domu na piłce, ale basen jest mocno przez mojego lekarza odradzany. Możemy tez przytulac się z moim kochaniem
Bardzo się cieszę, że już za dwa tygonie znów zobacze moje Maleństwo , chociaż że wydam kasę nieco mniej
Jednak jak to mówią "kochaj i płać"
No i kochane od dziś mam 2 tygodnie zwolnienia, chociaż lekarz chciał wypisać na miesiąc.
Kati śliczne fotki
Ujęło mnie to z paluszkiem w buźce