reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Tak czytam o tych usg w 3,4d I sie zastanawiam czy sie sama nie wybrac. Na poczatku ciazy bylam przeciwniczka, ale teraz zmieniam zdanie, bo to jednak pamiatka jedyna w swoim rodzaju. Ciekawa tylko jestem jak dziecko wiglada w 20 t w 3d. Podzielcie sie jakas fotka.
Agata - ja rozważam różne opcje. Ogólnie kieruję się ocenami Fundacji Rodzić po Ludzku: Fundacja Rodzi po Ludzku - szkoy rodzenia, szpitale, poradnie laktacyjne
Najlepiej wypadają Żelazna i Madalińskiego. Na Żelaznej rodziło większość moich koleżanek i opinie mam różne. Jak poród bezproblemowy to polecają, a jak porody z komplikacjami to już gorzej. Na Madalińskiego mam za to bliżej
Oba szpitale są po remancie, a dla mnie to też się liczy, bo np. na Kasprzaka, chociaż tam pracuje mój lekarz, nie zdecyduję się ze względu na hardcorowe warunki.
Myślałam też o Karowej. Zebrra poleca
Ale wiadomo, że wszystko zależy od zespołu ludzi na jakich się trafi...
Najlepiej wypadają Żelazna i Madalińskiego. Na Żelaznej rodziło większość moich koleżanek i opinie mam różne. Jak poród bezproblemowy to polecają, a jak porody z komplikacjami to już gorzej. Na Madalińskiego mam za to bliżej
Oba szpitale są po remancie, a dla mnie to też się liczy, bo np. na Kasprzaka, chociaż tam pracuje mój lekarz, nie zdecyduję się ze względu na hardcorowe warunki.
Myślałam też o Karowej. Zebrra poleca
Ale wiadomo, że wszystko zależy od zespołu ludzi na jakich się trafi...
Silva, mrsmoom zauważyłam, że jesteście z Wawy, mam pytanie gdzie chcecie rodzić?
ja już wybrałam - Żelazna, tylko z tego co słyszałam to coraz więcej dziewczyn tam chce rodzić i warunkiem bezproblemowego przyjęcia jest lekarz prowadzący z Żelaznej. Więc zainwestowałam i chodzę prywatnie od początku ciąży.
Do szkoły rodzenia też zapisałam się z polecenia ginekologa - akredytowanej przez Żelazną
No na Żelazną jest tyle chętnych, że nie wszystkie rodzące są przyjmowane. Moja bratowa urodziła tam 3 tygodnie temu, ale nieźle się zdziwiła jak dojechała do szpitala, a tam karteczka "BRAK MIEJSC". Najpierw szok, potem płacz, ale weszła do środka i lekarz zgodził się ją zbadać. Warunkowo ją przyjęli na oddział patologii, ale noc po porodzie, z powodu braku miejsc, musiała spędzić na korytarzu
To dobrze mrsmoon, że pomyślałaś o tym wszystkim i bezstresowo zostaniesz przyjęta
To dobrze mrsmoon, że pomyślałaś o tym wszystkim i bezstresowo zostaniesz przyjęta
no mam nadzieję, opieram się na doświadczeniu znajomych, lekarza też miałam poleconegoTo dobrze mrsmoon, że pomyślałaś o tym wszystkim i bezstresowo zostaniesz przyjęta
reklama