reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
dagmit aż mi się lezka uronila jak zobaczyłam zdjęcie. Super.aestima ja jednak stawiam na dziewuszke u zolzy
a wy normalnie musiałyście urodzić?
Mój synek ważył 1500g i miał 40cm i MUSIAŁAM go urodzić. Nie będe opisywać czasu do porodu, bo lepiej tego bólu nie znać i nie przechodzić. Poronienie 16/17 tydz a serduszko tudno określić kiedy przestało bić (wg usg 12 tc). Poronienie zaczęło się skurczami i plamieniem krwią - i tu lekarz powiedział, że organizm szykował się by poronić. Dostałam tabletki na wywołanie poronienia. U mnie było tak, że sama roniłam a później miałam zabieg czyszczenia macicy, bo jakieś nabłonki jeszcze trzeba było usunąć.
Aestima - myślę, że o Ciebie lekarze bardziej zadbali (a może tu chodziło o wiek ciaży, sama nie wiem). Ja straciłam bardzo dużo krwi po poronieniu a zanim miałam zabieg, minęło kilka godzin.
Traschka, niedługo i Ty poczujesz, jak Twoje maleństwo buszuje po brzuszku ;-)
Gratuluję kopniaczków :-)
Jesteśmy już na takim etapie ciąży, że niedługo nawet te, które jeszcze nic nie czują, poczują :-) Niedługo się zaczną narzekania, że przez wiercące i kopiące dziecko spać nie można ;-)
Dagamit - fotka rewelacja :-)!! Gratuluję udanej wizyty no i zdjęcia. My stwierdziliśmy, że zafundujemy sobie 3D (czy 4D? nie wiem czym one się różnią) ale na troszkę późniejszym etapie ciąży, żeby się Igor nie wystraszył :-)
Iza, u mnie gin ma takie urządzenie i na każdej wizycie robi mi podgląd małej na 4D. A Ty połówkowego genetycznego nie będziesz miała w 4D? Bo ja mam za tydzień - wtedy też gin nam nagra płytkę i wydrukuje dużo zdjęć :-)
Gratuluję kopniaczków :-)
Jesteśmy już na takim etapie ciąży, że niedługo nawet te, które jeszcze nic nie czują, poczują :-) Niedługo się zaczną narzekania, że przez wiercące i kopiące dziecko spać nie można ;-)
Dagamit - fotka rewelacja :-)!! Gratuluję udanej wizyty no i zdjęcia. My stwierdziliśmy, że zafundujemy sobie 3D (czy 4D? nie wiem czym one się różnią) ale na troszkę późniejszym etapie ciąży, żeby się Igor nie wystraszył :-)
Izunia, 3D to zdjęcia, a 4D to filmik - lekarz mi wyjaśnił przy USG trójwymiarowym :-)
A co do kopniaczków, masz rację. Niedługo wszystkie będziemy już czuły, a i pewnie zaczną się narzekania ;-)
aestima ja jednak stawiam na dziewuszke u zolzy
A dlaczego? :-)
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Akos tak Ci z oczu patrzy;-). A wiesz co masz???
reklama
Dagamit - połówkowe mam robione w szpitalu a tam prawdę mówiąc, nie wiem czy będzie zwykłe, czy też nie.. W poniedziałek się okaże :-) Natomiast znalazłam miejsce gdzie robią 2D,3D i 4D z możliwością nagrania na DVD. Badanie to kosztuje 250zł, więc sobie je zrobimy :-)
Zołza - dzięki za wyjaśnienie :-)
Teraz już naprawdę uciekam, żeby zdążyć po moje dziecie jak będzie jeszcze na stołówce :-)
:*
Zołza - dzięki za wyjaśnienie :-)
Teraz już naprawdę uciekam, żeby zdążyć po moje dziecie jak będzie jeszcze na stołówce :-)
:*