reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Pyra, jak dzwoniłam się umówić na połówkowe to babeczka mi powiedziała, że najlepszy czas to między 20 a 24 tygodniem ciąży. Chociaż w necie piszą też, że między 18 a 22 robią. Ja idę na początku lutego, ale ja dwa tygodnie "młodsza" ;)

Blusia Ja mam tak ,ze mój lekarz zawsze po wizycie mnie zapisuje na miesiąc później i jest tak ,ze wizytę mam co miesiąc, i gdyby nie teraz to na następnej wizycie będę już w 23 tyg.
Ja myślę ze teraz już powinnam mieć to połówkowe bo będę w 20.
Alle dzięki za odpowiedź:)

pyra909 myślę ,że napewno będziesz miała teraz 10 stycznia połówkowe dlatego ,że ja idę 14 stycznia i lekarz mówił mi o usg połówkowym właśnie na ten okres czyli 20 tydzień.A w końcu jesteśmy na tym samym etapie ciążowym;-)

reklama
Do góry