reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
sylwia przepraszam nie wiedziałam, że to tak wielki problem. Jestem pierwszy raz w ciąży i nie mam pojęcia o większości rzeczach, chciałam po prostu podtrzymać cię na duchu...przepraszam

Mimo wszystko życzę ci jak najlepiej:-)

kati83-dziękuje za wsparcie. Przyczepiłam się bo jestem przewrażliwiona.

traschka- ale stary ten twój bobasek. Chyba pierwsza w czerwcu pojedziesz na porodówkę:)

traschka- ale stary ten twój bobasek. Chyba pierwsza w czerwcu pojedziesz na porodówkę:)

Sylwia w zasadzie maluch jest jeszcze tydzień starszy niz na suwaczku... :) termin wg ostatniej miesiączki i usg mam na 28 maja, ten suwaczek jest wg owulacji. I już go nie zmieniam bo jeszcze mnie wyrzucicie do majówek a ja się już tu zadomowiłam:)

DzIewczyny no jestem przerazona! Wczoraj pisalyscie o niebezpieczenstwach wynikajacych ze stosowania roznego rodzaju masci w ciazy. Jak juz w czesniej pisalam, ze choruje na autoimmunologiczna chorobe skory, ktora objawow sie wystepowaniem wypryskow. Jakies 2 tyg temu pojawily mi sie one na brzuchu a ja glupia zamiast sie zastanowic potrakotowalam je masciami sterydowymi! Moj dermatolog wie o tym, ze ich uzywamy, ale dotychczas uzywalam je na skore twarzy. Mam nadzieje, ze krzywdy dziecku nie zrobilam:szok:

Nadzieja teraz już nic nie zrobisz kochana, nie zadręczaj się tym. Nie wierzę, żeby po jednym posmarowaniu coś się stało, złe rzeczy dzieją się raczej przy dłuższym stosowaniu. Nasze dzidzie mają już wykształcone wszystkie narządy i nie szkodzi im tak dużo rzeczy jak miesiąc temu. Po prostu już jej nie stosuj na brzuszku:)

Nadzieja lepiej już nie smaruj Benjamina:) Nie stwierdzono co z takich preparatów przedostaje się do krwi więc nie wiadomo czy jest to niebezpieczne ani w jakim stopniu.

Kiedy zaczyna się piąty miesiąc ciąży??

sylwia dobrze, ze sie odezwalas, Bo zaczynalam sie martwic. Ja tez za bardzo sie nie znam na tych sprawacch za bardzo, ale najwazniejsze, ze wiesz co jest grane i ze z dzieckiem w pozadku.

reklama
Do góry