reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Wielkie gratulacje dobrych wieści. Isis, skup się na tych dobrych wieściach - serduszko bije, rączki, nóżki są. A z tą przeziernością - nie jest aż tak wielka. To nie wyrok. Ja wierzę, że będzie dobrze :happy2:
A za dzisiejsze wizytki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
agacia84 gratulacje! będzie kolejny mały mężczyzna :-)

Ciekawe co tam w moim brzuszku rośnie ;-) mąż juz się nie może doczekać kiedy sie dowiemy ale mój lekarz powiedział że on woli dopiero ok 20tc okreslac plec bo wczesniej moga być rozczarowania jak na jednym usg powie np że chłopiec a na nastepnym okaże się że to jednak dziewczynka :-D

Dzień dobry. Jestem tutaj nowa. Mam termin na 31maja, ale pewnie przeciagnie się do czerwca, tak sądzę:)

Agacia84 gratuluję pisiorka :-)

Dziewczynki bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie, jesteście Kochane - z Wami jest mi lżej jak czytam te wszytkie dobre słowa ;-) Zrobiłam dziś test Pappa, do pn-wt mają być wyniki. Wiem, że może wyjść zły, bo często-gęsto wychodzi zakłamany. Wtedy zostaje aminopunkcja, której się boję, bo jest jakieś ryzyko poronienia (małe ale jednak). Na razie jestem dobrej mysli i złych do siebie absolutnie nei dopuszczam :-) Wierzę, że mój dzidziuś jest zdrowiutki jak rybka ;-)

Witaj sattin :)
Ja już po wizycie . Nie robił usg - bo było tydzień temu . "Macica ładnie rośnie " - stwierdził po badaniu. Wyniki wszystkie ok. Nie chorowałam nigdy na toksoplazmozę - mam myć ręce po głaskaniu psa , a mięso surowe najlepiej w rękawiczkach:sorry2:. Mam dalej L4. Dobrze , ze nie ma plamień - ucieszył się:blink:. No i tyle . Dopytywałam o te prenatalne i test pappa , czy wyniki z krwi mogą mi "popsuć" te pozytywne usg. No i niestety wszystko może się zdarzyć . Dopiero wyniki usg i testu pappa tworza całość . Właściwie tyle to już wiedziałam ale jakoś mam potrzebę upewniania się. No ale póki co , jest ok :happy:

Dzięki kobietki za kciuki . Bardzo dzięki :*

Ostatnia edycja:
Uwielbiam ten wątek wiecie?

Stres przed jutrem ogromny a tutaj same pozytywy więc nie może byc źle prawda??

Gratuluje Wszystkim!!!!!!!

reklama
Uwielbiam ten wątek wiecie?

Stres przed jutrem ogromny a tutaj same pozytywy więc nie może byc źle prawda??

Gratuluje Wszystkim!!!!!!!

Pewnie, że będzie dobrze. Już zasypiać będę z kciukami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i myślę, że nasze maluchy też będą kciuki za was trzymały - tylko, że w buzi ;-)

Do góry