reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ja już jestem po usg prenatalnym, niestety przezierność karkowa wyszła źle 2,6mm, a na wyniku mam nawet napisane 2,9mm :-( Gin skierowała mnie na test PAPPA, jutro idę go zrobic, bo dziś już kasy mi na wszystko zabrakło. Poza tym z dzidzią wszystko ok, kość nosowa jest, serduszko, dwie rączki, dwie nóżki wszystkie przepływy są w porządku oprócz tej cholernej przezierności :wściekła/y: Jestem załamana, nie mam już siły płakać :-(

Isis- pamiętaj, że to jeszcze nic nie oznacza, poczytaj o dziewczynach które z dużo większą przeziernością rodziły zdrowe dzieci, mam nadzieje że test wyjdzie prawidłowo, pamiętaj że nie możesz się załamywać

Isis trzymam mocno kciuki za dobre wyniki i nie piszę nie denerwuj sie bo to na pewno ciężko jest w takiej sytuacji każda z nas by się denerwowała to czeka Cie kilka dni nerwówki ale naprawdę trzeba być dobrej myśli jesteśmy wszyscy z Tobą bedzie dobrze musi byc trzymaj sie kochana :-(

ISIS - wiem, że łatwo mi mówić, ale postaraj się aż tak nie denerwować. Mój gin mówił przy badaniu, że do 3mm jest norma. Jestem pewna, że test PAPPA znacznie poprawi wynik badania i nie myśl o najgorszym. Trzymam mocno kciuki, będzie dobrze.

reklama
Do góry