reklama
ewelina19820711
Fanka BB :)
Super anula:-) gratulacje.
Ja już jestem po usg prenatalnym, niestety przezierność karkowa wyszła źle 2,6mm, a na wyniku mam nawet napisane 2,9mm :-( Gin skierowała mnie na test PAPPA, jutro idę go zrobic, bo dziś już kasy mi na wszystko zabrakło. Poza tym z dzidzią wszystko ok, kość nosowa jest, serduszko, dwie rączki, dwie nóżki wszystkie przepływy są w porządku oprócz tej cholernej przezierności Jestem załamana, nie mam już siły płakać :-(
DzikaBez
Isis- pamiętaj, że to jeszcze nic nie oznacza, poczytaj o dziewczynach które z dużo większą przeziernością rodziły zdrowe dzieci, mam nadzieje że test wyjdzie prawidłowo, pamiętaj że nie możesz się załamywać
mama wikusi2010
DzikaBez ma racje. Teraz pozostaje czekać na te testy. A ile czeka się na sam wynik? Trzymam kciuki zeby wszystko było ok.
EMILIA-CZERWCOWA MAMA2013
Zaangażowana w BB
Isis - nie załamuj się, na pewno wszystko będzie dobrze, musisz być dobrej myśli.mam nadzieje że testy wyjda prawidłowo.trzymam mocno kciuki za wyniki &&&&&&&&&&&& i żeby wszystko wyszło dobrze
teri114
Isis trzymam mocno kciuki za dobre wyniki i nie piszę nie denerwuj sie bo to na pewno ciężko jest w takiej sytuacji każda z nas by się denerwowała to czeka Cie kilka dni nerwówki ale naprawdę trzeba być dobrej myśli jesteśmy wszyscy z Tobą bedzie dobrze musi byc trzymaj sie kochana :-(
ISIS - wiem, że łatwo mi mówić, ale postaraj się aż tak nie denerwować. Mój gin mówił przy badaniu, że do 3mm jest norma. Jestem pewna, że test PAPPA znacznie poprawi wynik badania i nie myśl o najgorszym. Trzymam mocno kciuki, będzie dobrze.
reklama
Paulunia8713
Isis nie martw się kochana. Zobaczysz, że test wszystko wyjaśni i będzie dobrze. Główka do góry