reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

matkoEwo bo mnie troszkę strach przeszył:baffled: ja nie miałam tego testu, a usg wszystko pozytywnie tak jak u Ciebie, czy to znaczy ze wcale nie muszę czuć sie spokojna bo badanie bez testu nie jest jakby pelne ???
mi moja gin powiedziałą ze nie ma wskazan do testu ale widzę że większość miała ok prenatarne a i tak test robiony no i teraz nie wiem co myślec:-(

reklama
jeny - widocznie Twoj lekarz ma inne zdanie na ten temat i tego się trzymaj . Ja nie miałabym nic przeciwko żeby ograniczyć się do usg . Ale mój lekarz twierdzi , ze to niepełne badanie. Tak czy siak wyniki to statystyka i 100 % pewności nie dają - chociaż podobno usg 80% a w połączeniu z testem pappa 95 %.

matkoEwo ahh teraz już pozostaje mi wierzyć ze wszystko jest ok, nie pamiętam czy to Ty pisałaś ale ja nawet jakby mi żle wyszły te testy nie zrobiłabym aminopunkcji... wierzę że wszystko jest ok, a za Twój wynik trzymam kciuki !!:-)

Kochane Moje uśmiech sam się pojawia na ustach kiedy czyta sie same pozytywne wieści!!!!!! :-) Strasznie się cieszę ze u wszystkich wszystko dobrze (isis podpisuję się pod wypowiedziami dziewczyn powyzej :*), ze dzieciaczki zdrowe i dobrze rozwinięte! Oby tak dalej do samego końca :-) GRATULUJE BARDZO!!!!!!!!!!!!! I mimo ze jest mnie tutaj ostatnio mniej trzymam za Was wszystkie ciągle i niezmiennie mocno kciuki :*
Moja kolejna wizyta jutro. Po prenatalnych idę tam spokojna i juz się cieszę na sama myśl że znowu zobacze moje fikajace Maleństwo :-)

również dołączam do trzymających kciuki za wizyty &&&&&&&&&&& nie trzymajcie nas długo w niepewności po kurczę człowiek żyje teraz tylko tymi wizytami swoimi i WASZYMI :tak:

reklama
Do góry