reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

czapelka gratulacje udanej wizyty i piekne zdjęcie. trzymam kciuki oby tak dalej &&&&&&&
misianka- trzymam kciuki za udna wizyte &&&&&& i za wszystkie dziś wizytujace mamay
no to jak narazie tylko u mnie wstępnie lekarz powiedział że chyba będzie małą księżniczka :-) co by nie było ważne żeby zdrowe

Ostatnia edycja:
reklama
Sorki że tak późno ale nie dawno wróciłam do domu
Unas wszystko oki co do płci jest nie znana dowiem sie za 7 tyg jak pójdę na kontrol
długie jest na 10 cm z tego co odczytałam mam nadzieje ze sie nie mylebyło bardzo ruchliwe i sie z moja mamą śmiałam jak jej opowidałam że będzie lewo ręczne bo tylko lewego kciuka brało do buźki ale cos nie smakowało i wypluło na końcu ale pokazało się całe nie tak jak miałam z pierwszym ze zawsze dupke pokazywało hehehe
We wtorek ide znów do tego samego lekarza ale na narodowy fundusz po zwolnienie i zakład pracy odwiedzę
Ale przynajmiej mi ulrzyło że jest jedno jak co to jutro pochwale sie foteczkami bo dostałam 3 a i jeszcze mnie lekarz zaskoczył bo cos peplał o badaniu genetycznym ale nie bede musiała go robic

cześć dziewczynki:-) moja dzidzia wczoraj miała już 5,91cm :-) kość nosowa obecna a przezierność której tak strasznie sie bałam wynosi 1,46:-), dzidziuś spał i pomimo tego że pani doktor obracała nim do badania na lewo i prawo pozostał niewzruszony, troszkę jestem z tego powodu zawiedziona bo jak byłam ostatnio to skakał jak szalony, to zawsze taki sygnał ze wszystko ok a teraz tak sobie leżał, mam nadzieję ze to całkiem normalne.. serduszko biło, tętno 158, nie zleciła mi badania z krwi bo nie ma ku temu wskazan, myślałam że teraz to juz standard no ale skoro tak twierdzi...
chciałabym wkleić zdjęcie ale jak zwykle nie wiem jak:baffled: pomóżcie:-)
dziękuję za kciuki :*

jeny, misianka gratuluję udanych wizyt:) Jeny maleństwo spało bo pewnie skakało cały dzień, skoro DR mówi, że wszystko ok to nie masz się czym przejmować:)))

reklama
Do góry