reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

czapelka gratulacje udanej wizyty i piekne zdjęcie. trzymam kciuki oby tak dalej &&&&&&&
misianka- trzymam kciuki za udna wizyte &&&&&& i za wszystkie dziś wizytujace mamay
no to jak narazie tylko u mnie wstępnie lekarz powiedział że chyba będzie małą księżniczka :-) co by nie było ważne żeby zdrowe

Ostatnia edycja:
reklama
Sorki że tak późno ale nie dawno wróciłam do domu
Unas wszystko oki co do płci jest nie znana dowiem sie za 7 tyg jak pójdę na kontrol
długie jest na 10 cm z tego co odczytałam mam nadzieje ze sie nie mylebyło bardzo ruchliwe i sie z moja mamą śmiałam jak jej opowidałam że będzie lewo ręczne bo tylko lewego kciuka brało do buźki ale cos nie smakowało i wypluło na końcu ale pokazało się całe nie tak jak miałam z pierwszym ze zawsze dupke pokazywało hehehe
We wtorek ide znów do tego samego lekarza ale na narodowy fundusz po zwolnienie i zakład pracy odwiedzę
Ale przynajmiej mi ulrzyło że jest jedno jak co to jutro pochwale sie foteczkami bo dostałam 3 a i jeszcze mnie lekarz zaskoczył bo cos peplał o badaniu genetycznym ale nie bede musiała go robic

cześć dziewczynki:-) moja dzidzia wczoraj miała już 5,91cm :-) kość nosowa obecna a przezierność której tak strasznie sie bałam wynosi 1,46:-), dzidziuś spał i pomimo tego że pani doktor obracała nim do badania na lewo i prawo pozostał niewzruszony, troszkę jestem z tego powodu zawiedziona bo jak byłam ostatnio to skakał jak szalony, to zawsze taki sygnał ze wszystko ok a teraz tak sobie leżał, mam nadzieję ze to całkiem normalne.. serduszko biło, tętno 158, nie zleciła mi badania z krwi bo nie ma ku temu wskazan, myślałam że teraz to juz standard no ale skoro tak twierdzi...
chciałabym wkleić zdjęcie ale jak zwykle nie wiem jak:baffled: pomóżcie:-)
dziękuję za kciuki :*

jeny, misianka gratuluję udanych wizyt:) Jeny maleństwo spało bo pewnie skakało cały dzień, skoro DR mówi, że wszystko ok to nie masz się czym przejmować:)))

reklama
Do góry