reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

MORENA, ANIMLADRIS, KORBA, GRATULUJE udanych wizyt, wspaniałaych dużych już bobaskow w brzuszkach :) Korba, to juz naprawdę niedługo!!!

Dziewczyny, ja dziś wizytuję o 17.. może ostatni raz .. DZIĘKI ZA kciuki!

I ja trzymam &&&&&&&&&&& za wizyty!

Ostatnia edycja:
reklama
agacia- ja też w klinicznym, rodziłam tam Ewe i byłam bardzo zadowolona

kciuki za dzisiejsze wizyty zacisniete

U mnie wszystko ok. tj pessar trzyma, dzidzia rosnie (1850)g) choć troche zwolniła co akurat mnie nie martwi, pewnie bedzie ok. 3 kg, tak jak Ewa, na ktg spokój. Lekarka pytała czy mnie nic nie boli przez ten pessar, a ja mówię ze boli oj bardzo wieczorem podwozie, bo nie leżę jak w zaleceniach tylko biegam ale że wyboru nie mam, ona powiedziała że jeśli będę chodzić to to normalne że czuje ten silikon i będzie mnie boleć,chyba tyle

I ja mocno zaciskam kciuki za Panie mi dziś "towarzyszące" :) samych dobrych informacji!!

ja już się telepię ze strachu bo wyniki znowu złeee :szok:

hej wynik moczu dobry białka nie ma chociaż tyle ...ale i tak idę jutro do szpitala :-( dziś nogi mi tak spuchły że ledwo chodzę ciśnienie 130/90 i te częste skurcze gin nie chce ryzykować i wysłał mnie na oddział z jednej strony wiem że tam będę spokojniejsza o Darię ale z drugiej strony tak nie chce mi sie tam być :-(czuje że szybko nie wyjdę może mnie nie puści już do końca :-(ech dopiero wyszłam i znowu mam dość :no:

teri- najważniejsze ze wyniki dobre i to pewnie nie gestoza, choć możliwe że Twój gin będzie cię chciał zatrzymac do końca, ale ten spokój o dziecko w szpitalu jest tego warty

Teri , kurcze przykro mi , ze jednak szpital. Współczuję

Po wczorajszej wizycie u mnie dobre wiadomości. Szyjka ok, skurczy mało a wyniki ksiązkowe.Az dwa tyg ostatnia wizyta i rodzimy...OMajgot boję się:szok::szok:
Kciuki za wizytujące

reklama
Terii - najważniejsze, ze nie ma białka w moczu i że w szpitalu będziesz spokojniejsza o Darię. Trzeba dać się położyć - trudno, ale czego się dla dziecka nie zrobi?

Wisienka - cieszę się z Twoich dobrych wiadomości. i tak już do końca :happy2:

Do góry