reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Morena, to i Ty będziesz majóweczką na to wygląda :) Cieszę się, że wszystko dobrze

Animladris i Tobie gratki, dzidziuś juz spory :):):)

Korba wciąż nie mogę ogarnąć, że za tydzień możesz być już mamusią x2 :) Jestem bardzo ciekawa, Ty czy Natis ? I to już TUŻ TUŻ. Aż gęsiej skórki dostaję na samą myśl, że już rozpakowywania TERMINOWE.

I tak ładnie wszystkie wytrzymałyśmy, teraz aby były szczęśliwe porody i ZDROWE Maleństwa !

Ostatnia edycja:
Morena, animladris- gratuluje sporych dzieciaczków
korba- dla was też duże gratulacje, tak sie bałaś a juz praktycznie donosiłaś ciąże, Zosia rośnie jak na drozdach

Ja mam jurto wizytę na patologi, kurcze muszę wyjechać po 6 żeby zdążyć na ktg, najważniejsze dla mnie to dowiedzieć sie jak tam podwozie i kiedy i gdzie będę miała ściągany pessar u prowadzącego (oświecim) czy tam w szpitalu (kraków), bo czytałam ze niektóre babki rodzą po 2h od ściągnięcia, choć są i takie które ciąże przenoszą, zobaczymy

Dziewczyny gratuluję wszystkich pozytywnych wieści!!

kobra Kochana no nie dociera do mnie... Tydzień jeszcze!! Jejku pewnie jesteś bardzo podekscytowana a z każdym kolejnym dniem emocje będą rosły. Bardzo się cieszę :-)

Korba łał jak szybko :) To chyba będziesz pierwsza, później Natis i Ja :) Proszę dziewczyny nie wpychać się w kolejkę ;-) Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:

anusiakanusia 9.05.2013 wizyta kontrolna

Nayaa 09.05.2013 wizyta kontrolna

:)

Edit:
Anisiaj będzie pierwsza. Trzymam kciuki za Was.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry