reklama
RobaczekII
Fanka BB :)
Morena, to i Ty będziesz majóweczką na to wygląda Cieszę się, że wszystko dobrze
Animladris i Tobie gratki, dzidziuś juz spory
Korba wciąż nie mogę ogarnąć, że za tydzień możesz być już mamusią x2 Jestem bardzo ciekawa, Ty czy Natis ? I to już TUŻ TUŻ. Aż gęsiej skórki dostaję na samą myśl, że już rozpakowywania TERMINOWE.
I tak ładnie wszystkie wytrzymałyśmy, teraz aby były szczęśliwe porody i ZDROWE Maleństwa !
Animladris i Tobie gratki, dzidziuś juz spory
Korba wciąż nie mogę ogarnąć, że za tydzień możesz być już mamusią x2 Jestem bardzo ciekawa, Ty czy Natis ? I to już TUŻ TUŻ. Aż gęsiej skórki dostaję na samą myśl, że już rozpakowywania TERMINOWE.
I tak ładnie wszystkie wytrzymałyśmy, teraz aby były szczęśliwe porody i ZDROWE Maleństwa !
Ostatnia edycja:
Paulunia8713
Korba gratuluje. Tylko tydzień Tak bardzo się cieszę
DzikaBez
Morena, animladris- gratuluje sporych dzieciaczków
korba- dla was też duże gratulacje, tak sie bałaś a juz praktycznie donosiłaś ciąże, Zosia rośnie jak na drozdach
Ja mam jurto wizytę na patologi, kurcze muszę wyjechać po 6 żeby zdążyć na ktg, najważniejsze dla mnie to dowiedzieć sie jak tam podwozie i kiedy i gdzie będę miała ściągany pessar u prowadzącego (oświecim) czy tam w szpitalu (kraków), bo czytałam ze niektóre babki rodzą po 2h od ściągnięcia, choć są i takie które ciąże przenoszą, zobaczymy
korba- dla was też duże gratulacje, tak sie bałaś a juz praktycznie donosiłaś ciąże, Zosia rośnie jak na drozdach
Ja mam jurto wizytę na patologi, kurcze muszę wyjechać po 6 żeby zdążyć na ktg, najważniejsze dla mnie to dowiedzieć sie jak tam podwozie i kiedy i gdzie będę miała ściągany pessar u prowadzącego (oświecim) czy tam w szpitalu (kraków), bo czytałam ze niektóre babki rodzą po 2h od ściągnięcia, choć są i takie które ciąże przenoszą, zobaczymy
ewelinanice
Kobra super... niedługo zaczniemy sie rozpakowywać heheh. Moja Maja musi poczekac jeszcze.....na pokoik heheh
paulinka109
Dziewczyny gratuluję wszystkich pozytywnych wieści!!
kobra Kochana no nie dociera do mnie... Tydzień jeszcze!! Jejku pewnie jesteś bardzo podekscytowana a z każdym kolejnym dniem emocje będą rosły. Bardzo się cieszę :-)
kobra Kochana no nie dociera do mnie... Tydzień jeszcze!! Jejku pewnie jesteś bardzo podekscytowana a z każdym kolejnym dniem emocje będą rosły. Bardzo się cieszę :-)
mama wikusi2010
Korba łał jak szybko To chyba będziesz pierwsza, później Natis i Ja Proszę dziewczyny nie wpychać się w kolejkę ;-) Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze:
anusiakanusia 9.05.2013 wizyta kontrolna
Nayaa 09.05.2013 wizyta kontrolna
Edit:
Anisiaj będzie pierwsza. Trzymam kciuki za Was.
anusiakanusia 9.05.2013 wizyta kontrolna
Nayaa 09.05.2013 wizyta kontrolna
Edit:
Anisiaj będzie pierwsza. Trzymam kciuki za Was.
Ostatnia edycja:
Kingusia91
Korba gratuluje dużej córeczki :-) jeszcze tylko tydzień wow zazdroszcze ;-)
Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte ;-)
Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte ;-)
reklama
Korba32
Mocno trzymam kciuki kochane za dzisiejsze wizyty :-)