reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Fioletowa gratuluję załatwienia "papierkowej" roboty :) no to oby teraz czas szybko zleciał do terminu jaki Ci odpowiada :))

Teri mi ostatnio też ciśnienie skoczyło do 129(co ja niskociśnieniowiec jestem) po godzinie miałam już normalne..Nie wiem,może ja coś źle zrobiłam albo stres,bo tego dnia czułam się naprawdę fatalnie.

Ines moja ciotka rodziła w Madurowiczu w 2002roku i tam właśnie były jakieś afery co nie tylko,teraz jak jej wspomniałam o tym szpitalu,to nadal dyga ale co się dziwić jakiś uraz jest.Wiesz..Wydaje mi się,że czytając opinie na internecie naprawdę poprawili się..U mnie w Zduńskiej natomiast obecnie trwa jazda,prokuratura przesłu****e a lekarze wydaje mi się,ze niewiele sobie z tych nieszczęść robią i szczerze,dużo bardziej byłabym spokojna rodząc w Madurowiczu niz tutaj.Więc myślę,że nie powinnać mieć obaw jeśli chodzi o ten szpital.

Aguska24Mir czyli byłaś w Medeorze :) suuper! gratuluję! to teraz odliczać czas :)

Morena leciutka Twoja Gabi się wydaje :) Kciuki za badania oraz za wizytę w szpitalu.Niech Ci się rozwiąże tak żeby to dla Ciebie było najlepsze :)

Animladris gratuluję dobrych wiadomości :)

Korba jejjuuu tydzień czasu i Zosieńka wita na świecie! to aż nie do uwierzenia :szok: patrz jak imprezy by jej się skumulowały :) dzień wcześniej imieninki i urodzinki dzień po :-D

reklama
reklama
Do góry