reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Palin a mo ze to woda Ci si e zatrzymuje w organiźmie?! ;-)

Nie wiem, może, choć wątpię. Niby jestem troszkę spuchnięta (tzn. obrączka musiała pójść do pudełeczka), ale w butach się ciasno nie zrobiło, obrzęków nie mam. Nawet kostki mi widać :-) Ale na udzichach pojawiły się nowe rozstępy, już mi się nawet wydawało, że na brzuszku jest 1 (ale nie, uff). Może faktycznie przez te ciągłe jedzenie (choć w małych ilościach), to może jak podsumuję faktycznie jest tego więcej i stąd waga w górę. A może "nadrabiam", bo przez marzec, aż do powrotu ze szpitala to praktycznie nic mi nie przybywało.

No i jestem po wizycie. Dziewczyny zdrowe jak rydze. Jak będą w tym tempie rosły to w terminie przekroczą 3kg! :szok:
Moja szyjka jakoś trzyma więc najważniejsze - brak wskazań do szpitala!! :-) :-D Mam dużo leżeć, odpoczywać, nic nie robić. Ale bezwzględnego nakazu leżenia nie mam. Mogę czasem wstać kanapeczkę sobie zrobić. No i mogę leżeć albo w łóżku albo na kanapie. Także nie jest źle. Następna wizyta:

Marcysiowa, 06.05.2013r. godz. 15.00 (do dla Mamy Wikusi :-) )

reklama
Do góry