reklama
Paulunia8713
Fanka BB :)
Gratuluje kobietki udanych wizyt i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze
marcelinoowa
Palin a mo ze to woda Ci si e zatrzymuje w organiźmie?! ;-)
mama wikusi2010
dziewczyny gratuluje udanych wizyt a za pozostałe mocno trzymam kciuki
Palindromea
Palin a mo ze to woda Ci si e zatrzymuje w organiźmie?! ;-)
Nie wiem, może, choć wątpię. Niby jestem troszkę spuchnięta (tzn. obrączka musiała pójść do pudełeczka), ale w butach się ciasno nie zrobiło, obrzęków nie mam. Nawet kostki mi widać :-) Ale na udzichach pojawiły się nowe rozstępy, już mi się nawet wydawało, że na brzuszku jest 1 (ale nie, uff). Może faktycznie przez te ciągłe jedzenie (choć w małych ilościach), to może jak podsumuję faktycznie jest tego więcej i stąd waga w górę. A może "nadrabiam", bo przez marzec, aż do powrotu ze szpitala to praktycznie nic mi nie przybywało.
madzia128
Wenusjanka,Marcelinoowa - gratulacje :-)
Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty &&&&&
Kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty &&&&&
No i jestem po wizycie. Dziewczyny zdrowe jak rydze. Jak będą w tym tempie rosły to w terminie przekroczą 3kg!
Moja szyjka jakoś trzyma więc najważniejsze - brak wskazań do szpitala!! :-) Mam dużo leżeć, odpoczywać, nic nie robić. Ale bezwzględnego nakazu leżenia nie mam. Mogę czasem wstać kanapeczkę sobie zrobić. No i mogę leżeć albo w łóżku albo na kanapie. Także nie jest źle. Następna wizyta:
Marcysiowa, 06.05.2013r. godz. 15.00 (do dla Mamy Wikusi :-) )
Moja szyjka jakoś trzyma więc najważniejsze - brak wskazań do szpitala!! :-) Mam dużo leżeć, odpoczywać, nic nie robić. Ale bezwzględnego nakazu leżenia nie mam. Mogę czasem wstać kanapeczkę sobie zrobić. No i mogę leżeć albo w łóżku albo na kanapie. Także nie jest źle. Następna wizyta:
Marcysiowa, 06.05.2013r. godz. 15.00 (do dla Mamy Wikusi :-) )
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Marcysiowa, SUPER! gratuluje dobrych wiesci i oszczedzaj sie prosze!!!
reklama
DzikaBez
Marcysiowa super, moi bracia urodzili się w 38 tc (mama miała wtedy już 38lat) i oboje ważyli coś ponad 3 kg, ale i tak najwarzniejsze żeby rosły równo a ile teraz ważą?