reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Palin a mo ze to woda Ci si e zatrzymuje w organiźmie?! ;-)

Nie wiem, może, choć wątpię. Niby jestem troszkę spuchnięta (tzn. obrączka musiała pójść do pudełeczka), ale w butach się ciasno nie zrobiło, obrzęków nie mam. Nawet kostki mi widać :-) Ale na udzichach pojawiły się nowe rozstępy, już mi się nawet wydawało, że na brzuszku jest 1 (ale nie, uff). Może faktycznie przez te ciągłe jedzenie (choć w małych ilościach), to może jak podsumuję faktycznie jest tego więcej i stąd waga w górę. A może "nadrabiam", bo przez marzec, aż do powrotu ze szpitala to praktycznie nic mi nie przybywało.

No i jestem po wizycie. Dziewczyny zdrowe jak rydze. Jak będą w tym tempie rosły to w terminie przekroczą 3kg! :szok:
Moja szyjka jakoś trzyma więc najważniejsze - brak wskazań do szpitala!! :-) :-D Mam dużo leżeć, odpoczywać, nic nie robić. Ale bezwzględnego nakazu leżenia nie mam. Mogę czasem wstać kanapeczkę sobie zrobić. No i mogę leżeć albo w łóżku albo na kanapie. Także nie jest źle. Następna wizyta:

Marcysiowa, 06.05.2013r. godz. 15.00 (do dla Mamy Wikusi :-) )

reklama
Do góry