reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
ewelina wyniki pierwsza klasa:)))

Wenusjanka w takim razie stosuj się do zaleceń lekarza i dbaj o siebie. Fajnie, że tak mało przybrałaś na wadze:) Mam nadzieję, że przeziębienie szybko wyleczysz...

Ja oczywiście z opuźnieniem, ale napiszę... Na wizycie wszystko ok. szyjka długa, główka wysoko, nie mam zapalenia... uffff. ;-) Tylko z tym cukrem muszę się pilnować!!! Raz po zjedzeniu połowy bułki i wypiciu jogutru owocowego miałam ponad 150!!! Ale jak się trzym am diety, to wszystko jest ok :-) Kolejną wizytę mam za 3 tyg. Na usg komora w mózgu, która była w górnej granicy normy 10, teraz ma 8,5-9 mm. Mała waży 1800g!!!! ;-)Gratuluję udanych wizyt!!! i trzymam kciuki za dzisiejsze &&& :-)

Wenusjanka,Marcelinoowa - gratulacje. Duże już się Pociechy robią.

Ciekawe co ja się dziś dowiem - kontrola poszpitalna. Już się przeraziłam - od powrotu ze szpitala (czyli ok. 1,5 tygodnia) przybyło mi 2 kg. Mam nadzieję, że większość wynika z przyrostu Mikołaja
:eek:

reklama
Do góry