reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ja już po wizycie.
Córcia waży jakieś 1500-1700g :szok: mam nadzieję że do 4kg nie dobijemy, lekarz twierdzi że będzie miała ok 3,5kg, zobaczymy... ułożona dalej główką w dół, ładnie się rozwija, serduszko bije, więc wszystko ok ;-)

Ja dostałam receptę na ostatnie 2 opakowania duphastonu i skierowanie na badania (krew na przeciwciała, WR, morfologia i mocz).

Waga 63,5kg czyli 5,5kg na +. Lekarz stwierdził że się "poprawiłam" :-p

Następna wizyta za 3tyg.
Dziękuję za kciuki ;-)
I ja z gratulacjami :) i też bym chciała mieć 5,5 kg na + ...marzenie ściętej głowy...
Już bym chciała się "licytować" ile poszło kg w dół :D

reklama
Kingusia- gratuluję :-)

Ja dzisiaj miałam USG i mój synek też waży już ok. 1,5kg i zdaniem lekarki to taka średnia waga- czyli jest ok :-)

Poza tym ładnie rośnie, wyprzedził termin wg. OM o 3dni, czyli wszystko w normie :-)

Teraz jestem spokojniejsza :-)

Do góry