reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

aaa i jeszcze lekarz utwierdził mnie w przekonaniu że cc
bo go spytałam, chciałam w sumie wiedzieć jakie są szanse że drugi bedzie tak samo źle ułożony
to mi powiedział że nawet nie muszę próbować sn, że po cc moge mieć kolejną cc "na życzenie", bo po cc jest większe ryzyko pęknięcia macicy, zwłaszcza jeśli było robione przy dużym rozwarciu [a u mnie przy pełnym]

reklama
ty, ale to lekarz do mnie z tym tekstem wyskoczył :-)
zobaczył mój brzuch [a w porównaniu z wzrostem jest ogromny] i dopiero jak przyłożył głowicę usg, powiedział że bał się że będzie albo bardzo duże dziecko, albo wielowodzie, ale nic z tych rzeczy
ja mam wzrostu 156 cm, a w brzuchu już 106 - jeszcze trochę i łatwiej będzie przeskoczyć niż obejść ;-) pewnie dlatego to takie wrażenie sprawia
ale z Arturem też miałam ogromny
ja w ogóle o czymś takim nie myślałam, bo wiem, że już tak mam, mała jestem, a dziecko musi się gdzieś zmieścić :-D

ty, ale to lekarz do mnie z tym tekstem wyskoczył :-)
zobaczył mój brzuch [a w porównaniu z wzrostem jest ogromny] i dopiero jak przyłożył głowicę usg, powiedział że bał się że będzie albo bardzo duże dziecko, albo wielowodzie, ale nic z tych rzeczy
ja mam wzrostu 156 cm, a w brzuchu już 106 - jeszcze trochę i łatwiej będzie przeskoczyć niż obejść ;-) pewnie dlatego to takie wrażenie sprawia
ale z Arturem też miałam ogromny
ja w ogóle o czymś takim nie myślałam, bo wiem, że już tak mam, mała jestem, a dziecko musi się gdzieś zmieścić :-D

Już niedługo i będziemy płaskie jak deski :-):-):-) " tak sobie marzę oczywiście" ;-)

Fioletowa ja próbowałam sn po 1 cc i skończyło się kolejnym cc tyle, że przy partych i po całej akcji. Przynajmniej zobaczyłam jak to jest...:-D:-D:-DNo a brzuchy mamy takie same, tyle, że ja mam 172 cm a i tak wydaje mi się duzy. Ty to musisz być kuleczka:-p
Gratki udanych wizyt

reklama
hehe ano kuleczka, ale na szczęście tak jakby tylko w brzuch szło ;-)
cały czas się zbieram do zrobienia foty, ale pogoda nie sprzyja, mam ciągle nadzieję na wiosnę i imprezkę z grillem, a tu śnieg w ogródku leży
:-(
może za tydzień będzie lepeij, to wtedy sobie obfocę brzuchola

Do góry