reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Czekam wlasnie na wizyte.. niby chodze z medicoveru, a kolejka jest jak za komuny do miesnego:baffled::crazy:

Już jestem po wizycie - szyjka zamknięta, wszystko ok. Mam brać magnez, bo ostatnio mi się brzuszek spinał i w takich sytuacjach mam się nie bać nospy. Poza tym Renee na zgagę mam sobie kupić. Z wagą w porządku +6kg to przyzwoity wynik i wszystko poszło w brzuszek. Obym do końca tylko podwoiła ten wynik :-p Poza tym w maju mam iść pooglądać oddział :-)

Ostatnia edycja:
już po
siedzę własnie u rodziców
Filip jest nadal Filipem ;-)
waga 1890 - idzie na 3600, równo po średniej, lekarz jak mnie zobaczył to pomyślał że mogę mieć wielowodzie, albo kolosa w brzuchu, ale ani jedno ani drugie się nie sprawdziło
wszystkie wymiary w normie, przepływy i ruchy
łożysko i wody ok
mamy fotkę buzi :-) no połowy ;-) no i siurka
ułożony jest na lewo [plecy ma po mojej lewej] główką w dół jest

także super zadowolona jestem :-D

sara mi się wydaje że on mi się teraz przekręcił - bo czułam "drobienie" w okolicach lewej kości biodrowej a dziś poczułam po prawej, on dziś odstawił taką "gimnastykę" - jedną nogą "trzymał sufit" czyli mój brzuch, a drugą dotykał czoła
więc pewnie kopniaki w prawe żebra dopiero przede mną ;-)

reklama
Do góry