reklama
madzia128
Fanka BB :)
Czekam wlasnie na wizyte.. niby chodze z medicoveru, a kolejka jest jak za komuny do miesnego

Już jestem po wizycie - szyjka zamknięta, wszystko ok. Mam brać magnez, bo ostatnio mi się brzuszek spinał i w takich sytuacjach mam się nie bać nospy. Poza tym Renee na zgagę mam sobie kupić. Z wagą w porządku +6kg to przyzwoity wynik i wszystko poszło w brzuszek. Obym do końca tylko podwoiła ten wynik
Poza tym w maju mam iść pooglądać oddział :-)

Już jestem po wizycie - szyjka zamknięta, wszystko ok. Mam brać magnez, bo ostatnio mi się brzuszek spinał i w takich sytuacjach mam się nie bać nospy. Poza tym Renee na zgagę mam sobie kupić. Z wagą w porządku +6kg to przyzwoity wynik i wszystko poszło w brzuszek. Obym do końca tylko podwoiła ten wynik

Ostatnia edycja:
już po
siedzę własnie u rodziców
Filip jest nadal Filipem ;-)
waga 1890 - idzie na 3600, równo po średniej, lekarz jak mnie zobaczył to pomyślał że mogę mieć wielowodzie, albo kolosa w brzuchu, ale ani jedno ani drugie się nie sprawdziło
wszystkie wymiary w normie, przepływy i ruchy
łożysko i wody ok
mamy fotkę buzi :-) no połowy ;-) no i siurka
ułożony jest na lewo [plecy ma po mojej lewej] główką w dół jest
także super zadowolona jestem
siedzę własnie u rodziców
Filip jest nadal Filipem ;-)
waga 1890 - idzie na 3600, równo po średniej, lekarz jak mnie zobaczył to pomyślał że mogę mieć wielowodzie, albo kolosa w brzuchu, ale ani jedno ani drugie się nie sprawdziło
wszystkie wymiary w normie, przepływy i ruchy
łożysko i wody ok
mamy fotkę buzi :-) no połowy ;-) no i siurka
ułożony jest na lewo [plecy ma po mojej lewej] główką w dół jest
także super zadowolona jestem

mama wikusi2010
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt 
sara mi się wydaje że on mi się teraz przekręcił - bo czułam "drobienie" w okolicach lewej kości biodrowej a dziś poczułam po prawej, on dziś odstawił taką "gimnastykę" - jedną nogą "trzymał sufit" czyli mój brzuch, a drugą dotykał czoła
więc pewnie kopniaki w prawe żebra dopiero przede mną ;-)
więc pewnie kopniaki w prawe żebra dopiero przede mną ;-)
Paulunia8713
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt

reklama