reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Natis no to super, że wszystko dobrze, inaczej być nie mogło!!! :)

Ja też właśnie wróciłam. Mały ma główkę przy moim pępku co mnie baaardzo zdziwiło, bo ostatnio był odwrotnie... mam nadzieję, że się obróci! Ogólnie wszystko OK, niestety ani wymiarów ani wagi nie podała bo kiepski sprzęt mamy w przychodni:/ Bakterie mam dalej, niestety moja nadżerka też nie wygląda za dobrze, będziemy z nią walczyć po porodzie.
Oczywiście... dostałam o******* za wagę (dzisiaj wskazała 75 kg czyli + 8). Powiedziała ZERO słodyczy! Wkurzyła mnie, powiedziała, że szkodzę dziecku bo w ogóle ich nie powinno się jeść w ciąży, oczywiście Piękny to podchwycił i tez mnie wkurzył bo cała drogę mi gadał ile to jem i że ważę już tyle co on:( Jeszcze mały przez całe USG coś tam sobie wcinał i ruszał ustami więc stwierdziła, że pewnie na noc też coś jem:p:p:p a ja ostatni posiłek miałam ok 19:00.
Następna wizyta za 3 tygodnie....
dobranoc Kochane i dziękuję za kciukasy!

Edit: zapomniałam dodać: do następnej wizyty mogę przytyć max 1kg, najlepiej wcale....

Ostatnia edycja:
Natis super wiesci, 1.5kg to kawal malej kobietki:-)

Smile oj tam, waga przejmowac bedziemy sie po porodzie, bo chyba jutro sobie lodow lub shake nie odmowimy:-p Ciesze sie, ze wszystko ok..a Twoja DR ma jakies zboczenie-swoja droga ile wazy?:-p A Piekny niech sie cieszy, ze dobrze Franka odzywiasz:-)

Gratuluję udanych wizyt :) Malina,Kingusia,Natis,Smile :) Super !!
Smile oj stresują tą wagą ci lekarze :no: swoją drogą dzisiaj wchodzę na pudelka i piszą,że Kim Kardashian już utyła 29kg w ciąży a jej ciąża jakby młodsza od naszych..Co by ci mądrzy lekarze na to powiedzieli :-p

kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ostatnia edycja:
Gratuluję udanych wizyt i sporych dzieciaczków :-) Swoją drogą ciekawa jestem ile mój waży

Smile- tą lekarkę chyba powaliło! Gdybyś przytyła ze 20kg, to rozumiem, ale przy 8kg takie teksty :szok:

Natis Smile gratuluje udanych wizyt :-) najważniejsze że dzieciaczki zdrowe.

Palin w domu nie mierze ciśnienia bo nawet nie mam czym... mam nadzieję że to tak jednorazowo tylko było.

Co Ci lekarze tak na tą wagę wjeżdżają? Ja swojej jak powiedziałam, że mi dużo w nogi poszło i są grube to mnie jeszcze ochrzaniła, że mam tak nie mówić, bo po ciąży to część mi zejdzie samo, a część się pozbędę ćwiczeniami. Może dlatego, że kobieta. Sama mam ponad 10 kg do przodu, a to jeszcze pewnie nie koniec :baffled:

Kingusia - też mam nadzieję, ze to tylko jednorazowy wyskok...
Dziewczyny, gratuluję wizyt. Cieszę się z Wami dobrymi wieściami :happy:

Czy ktoś dziś wizytuje? Bo mam wenę na trzymanie kciuków ;-) &&&&

Super dziewczyny że same dobre wieści z wizyt :)
Natis piękna waga Lenki :) Coś mi się wydaje że urodzi się w granicach 3-3,5kg :) ;)
Smile4u bożzzzz nosz kurde co to za lekarz :/ Przecież taka waga nie jest zła :/ Mój wyrozumiały gin jak byłam w pierwszej ciąży i tyłam po 1 kg lub więcej tyg to tylko mówił proszę pamiętać o 5 posiłkach dziennie (wiadomo dwa mniejsze śniadanie obiad lekka kolacja) ale nie dogryzał mi :/ a obżerałam sie za 3 :D

a i kciuki za wizyty:
jullix 21.03.2013 godzina 17

Natis, to chyba Twój pierwszy post w tym wątku tak wesoły i optymistyczny !!! W końcu !!!!!!! Czekałaś na to prawie 30 tygodni by tak napisać. I dlatego potrójnie się cieszę :):):):) Ale nie szalej, nie szalej bo pewnie jesteś przeładowana energią :) A co z infekcją, globulki ?

Smile
no chyba gin przesadza, 8 kg to nie tragedia co by powiedział gdybyś miała 28 na + ? Ja mam 7 i nic mi nie mówiła nigdy. Najważniejsze, że wszystko ok :)):

Za dzisiejsze wizyty oczywiście kciukaski mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Natis, Kochana super wieści , bardzo się cieszę , że wszystko ok, i czekam na dokładną relację z wizyty :-):-):-) 1,5 kg SUPER!!!

Smile, Co za lekarz, taka waga w ciąży to nie waga:tak: Najważniejsze , że wszystko ok z dzieciaczkami dziewczynki :tak:

Julix, Wielkie zaciśnięte KCIUKI ;-)

Do góry