Ja to się martwię czy czasem moja gin nie pójdzie na urlop jak ja będę rodzić, bo to taki wakacyjny czas... Ale głupio mi ją o to zapytać. Tematu porodu jeszcze nie poruszałam, więc jakoś tak niezręcznie wystrzelić ni z gruszki ni z pietruszki z pytaniem o jej plany wakacyjne...
reklama
anilek ja też płacę za wszystkie badania - z tym, że czasami biorę skierowanie od mojego rodzinnego na mocz i morfologię - po prostu mam bliżej, a w moim przypadku to ważne, bo jak jestem na czczo to mam problem z jazdą samochodem. Toxo miałam już robione, ale też będę miała powtarzane (ja za te poczatkowe badania toxo, cytomegalia, gr krwi, morf, mocz i coś jeszcze- nie pamiętam, zapłaciłam 180zł) Sprawdź sobie na str swojego laboratorium co ile kosztuje, żeby potem nie paść z wrażeniaDziewczyny, a powiedzcie jak to jest z tą glukozą? Trzeba samemu kupić czy one tam dają w lab.? Badanie będę miała płatne, bo chodzę prywatnie. Poza tym moja gin zleciła jeszcze: morfologię krwi, transaminazy, białko całkowite, tsh, toxo IgG, toxo IgM, mocz bad ogólne i posiew moczu....
Matko ile ja zapłacę???Ktoś wie co to za badania (morfologia, mocz, glukoza, tsh -wiem, ale transaminazy, białko i toxo???). Nie zapytałam, bo nawet nie patrzyłam, co ona mi tam nawypisywała... Myślałam, ze glukoze tylko. Toxo miałam robione przed ciążą i IgGbyło <0,130 a IgM ujemny. Ktoś wie o co biega?
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
ja glukoze musiałam kupic a badanie miałam ze skierowania i nie płaciłam
Anilek, ja nie kupowałam sama glukozy, nawet bym nie wiedziała jaką kupić. Nie wiem jak jest u Ciebie, u mnie można kupić samemu, ale nie jest to konieczne.
ja tez niestety chodzę prywatnie, więc płacę i za wizyty i za badania
a usg miałam w 30 tyg, poprzednie w 21 tyg
ja tez niestety chodzę prywatnie, więc płacę i za wizyty i za badania
a usg miałam w 30 tyg, poprzednie w 21 tyg
teri114
Fanka BB :)
anielek ja tez kupowałam sama glukozę całe 2,50 ;-) a za badania tez płace za glukozę u mnie płaciłam za jedno pobranie 5 zł a miałam 3 razy (na czczo po 1h i po 2h) więc koszt 15 zł ale to widzę że co lab to inne ceny maja i inne zasady
Dzięki dziewczyny! Czyli różnie to bywa. Zadzwonię i zapytam w moim lab.
mikoto: albo padnę z wrażenia po rachunku, jaki mi wystawią, albo po glukozie... Chyba pójdę po świętach, bo tsh mam też zrobić, a to najlepiej blisko wizyty mieć wyniki. Wizyta u endo: 10.04.
mikoto: albo padnę z wrażenia po rachunku, jaki mi wystawią, albo po glukozie... Chyba pójdę po świętach, bo tsh mam też zrobić, a to najlepiej blisko wizyty mieć wyniki. Wizyta u endo: 10.04.
mama wikusi2010
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:
madzia128 19.03 wizyta kontrolna
olunia245 19.03.2013 godzina 14:10 Położna
madzia128 19.03 wizyta kontrolna
olunia245 19.03.2013 godzina 14:10 Położna
Kingusia91
Ja również trzymam kciuki ;-)
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011