reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Sa_raa, pewnie masz rację :-) A może by go tak zaciążyć (jak Arnolda Schwarzeneggera w "Juniorze") i nie dać mu przy tyć. Ciekawe jakby sobie poradził...

I jakby miał taką straaaaaaszną ochotę na coś, albo jakby chodził ciągle głodny... A my mu listeczek sałaty z plastrem ogórka na kolację. :-):-):-) Heh...

byłam na tej glukozie... wypiłam w domu 75g i po 2 h miałam iść na krew, po 1,5h zwymiotowałam, ale chyba zdążyło się wchłonąć ? zobaczymy jaki będzie wynik...

a ono nie jest po 30 tc?
bo mój lekarz jak z nim gadałam, to nie mówił że mogę teraz i dlatego jesteśmy umówieni na 5.04 - bo to usg jest niby między skończonym 30 a skończonym 32 - u mnie będzie 31 i 5 dni

reklama
Do góry