reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ależ zazdroszczę. Ja Mikołaja nie widziałam już ponad miesiąc, a wizyta dopiero 9 kwietnia. Jeszcze tyle czasu... :-( Dobrze, ze nasze dzieciaczki się odzywają, bo bym chyba sfiksowała :baffled:

Ostatnia edycja:
no to mnie pocieszyłyście... byłam pewna że to co miało się wchłonąć to się wchłonęło w krew, jutro po 15 odbieram wyniki to w środę zadzwonię do gina i mu powiem jaki mam wynik i jaka była sytuacja.
Kurcze ja chyba nie dam rady zrobić drugi raz tej glukozy, mnie nadal rano mdli a to na czczo trzeba :-(

mikoto: ja też prywatnie. :tak: Na początku myślałam, że to ze względu na tego krwiaka i zagrożenie ciąży- i też pewnie tak było, a teraz to sobie chłopczyka podglądamy. ;-) Na następnej wizycie 11.04. pani doktor nagra mi filmik. Chłopcy bardzo chcą zobaczyć braciszka,a nie wyobrażam sobie wejść do gabinetu ginekologicznego z trójką facetów. :-D Jakoś mi tak by było dziwnie chyba... A tak sobie w domciu obejrzymy razem. :cool2:

Dziewczyny, a powiedzcie jak to jest z tą glukozą? Trzeba samemu kupić czy one tam dają w lab.? Badanie będę miała płatne, bo chodzę prywatnie. Poza tym moja gin zleciła jeszcze: morfologię krwi, transaminazy, białko całkowite, tsh, toxo IgG, toxo IgM, mocz bad ogólne i posiew moczu....
Matko ile ja zapłacę??? :confused: Ktoś wie co to za badania (morfologia, mocz, glukoza, tsh -wiem, ale transaminazy, białko i toxo???:confused:). Nie zapytałam, bo nawet nie patrzyłam, co ona mi tam nawypisywała... Myślałam, ze glukoze tylko. Toxo miałam robione przed ciążą i IgGbyło <0,130 a IgM ujemny. Ktoś wie o co biega?

reklama
Mi się wydaje,że to zależy od lab. Bo ja kupowałam swoją,ale miałam 100-kę i mi pani wymieniła w lab na 50-tkę. No i przy płaceniu za badanie najpierw policzyli z glukozą(ich) a później zobaczyła,że mam swoją no to aż całe 2,5 mniej :sorry2:. też muszę iść na badania i aż mi portfel chowa się głęboko do kieszeni jak pomyślę ile znowu zawołają,ale chyba wielkiej tragedii nie będzie. Co do podglądania,to u mnie na każdej wizycie jest i też byłoby mi ciężko gdybym nie mogła popatrzeć na tego mojego małego Pączucha :shocked2:

Do góry