reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

paulus super wieści rośnie syneczek rośnie już kilo przekroczył ładnie :tak: przegonił już moją córę ;-) mamy ten sam czas więc mam porównanie moja miała w środę 917g ciekawe ile bedą nasze skarby miały na finiszu

Ostatnia edycja:
reklama
Paulus ale duży, zdrowy Bąbel :)
Widzę, że te przykładowe opisy rozwoju dziecka w poszczególnych tygodniach jakieś zaniżone wagowo są :)
Ja mam wizyty teraz raz w miesiącu...więc dopiero pod koniec marca ;/ ale już przy ostatniej Malec miał ok. 700gram.

Dobrze, że piszecie o tych badaniach glukozy - mnie to też czeka...muszę pojawić się na nich do następnej wizyty z ginem.

Pauluś ależ duży chłopak :tak:. Ciekawe ile Jaś waży ... we wtorek wizytka , może go pooglądać dadzą. Gratuluję zdrowego i dorodnego synka :tak:

paulus: chłop niech rośnie, potem mamę na rękach będzie nosić.;-)

Mój miał pół kilo na wizycie 3 tyg. temu. teraz pójdę w czwartek, to zobaczymy ile szczęście moje waży.

reklama
Pauluś duży ten Twój syneczek!:-)

Co do badania poziomu cukru po obciążeniu glukozą, to zgadzam się w pełni z DzikaBez. Wydaje mi się, że aby to badanie było najdokładniejsze powinno być robione na czczo, bez picia wody i bez zbędnych ruchów, mi wręcz kazano dwie godziny siedzieć na krześle i niegdzie się nie ruszać. O cytrynę nie pytałam, dałam radę bez, chociaż nie było to miłe.... Niektórzy pozwalają na odstępstwa bo być może nie są one aż tak bardzo istotne.... nie wiem, dziwne to trochę:confused:

A jutro o 17:00 ja wizytuję, zdam relację po powrocie ;)

Ostatnia edycja:
Do góry