reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Nie miałam usg. Nie wiem co u Dziecka. Głowa mnie boli. Mam niskie ciśnienie i nakaz napicia się kawy jak dam radę. Ze względu na tyłozgiecie mam leżeć a najlepiej spać na brzuchu.

Odezwę się później

śliczne trojaczki!!!!

Ostatnia edycja:
wow Dorotka gratuluje, śliczne te maleństwa :) Matko heh ja jak poszłam na pierwsze USG to oprócz pytania czy zdrowe,to było pytanie : czy na pewno jedno ?? Ja się bałam bliźniaków (u mnie w rodzinie jest ich wysyp,w tym moje rodzeństwo, a bliźniaków kilka co pokolenie :p) Nie wiem co bym zrobiła gdybym usłyszała o bliźniakach o co dopiero o trojaczkach :) Gratulacje dla taty bo to mega wyczyn :D Trzymam kciuki za dzisiaj wizytujące :) Ja odliczam do jutra do 21:20 ehhh

Ale czad !!!!! trzy w jednym !!!!!! WoW !!!! :szok::-D Gratuluję z całego serca:-D To jest szczęście dopiero !!!!!! Jak Ty to Dorotka zrobiłaś ??????? Zdjęć takich to nigdy nie widziałam !!!! Są niesamowite !!!!

Dorotko, i ja się pozachwycam bo jest czym - kim :) Niesamowite te Twoje trojaczki. Jak przyjęłaś tą wiadomość - chyba musiała powalić Cię z nóg ! Mnie by powaliła totalnie. Jeszcze raz gratulacje ! I trzymam kciuki za cały przebieg ciąży i poród - bo to większe wyzwanie niż z pojedyńczymi kruszynkami .

Dorotka...a tak nawiasem mowiec...to jak Ty kobietko funkjonujesz?????? Wiedzac ile energii "wysysa" z nas jedno malenstwo to chyba zaryzykowalabym stwierdzenie ze musisz "jechac na rezerwie" co?? :-D

reklama
Dorotka to jednym slowem masz potrojne szczescie :) Gratulacje:) chociaz ja jak na pierwszej wizycie uslyszlaam , ze moga byc blizniaki to wrazenia az mi w gardle zaschlo :)

Do góry