reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

fioletowa, ewelina, justa - gratuluje Wam dziewczyny!!! Super wiadomosci. oby wiecej takich.
Trzymam mocno kciki za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&&&& a sporo dzis tego!!! Napewno bedzie wszystko ok. Ja do mojej jeszcze 3 tyg... nie wiem jak jak tylwe wytrzymam...ehhhh

reklama
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Moja jutro... juz mam gule w gardle i nie wiem czy bardziej sie ciesze ze sie doczekałam czy boje...

Wiem, ze sie martwisz kari...ale nie denerwuj sie. Mysl pozytywnie i sprobuj sie nie stresowac bo wiesz ze to tylko szkodzi maluszkowi. Wiem, ze po tym co przeszlas sie boisz i denerwujesz...ale napewno bedzie dobrze!!! Musi byc!!

Dorzucam fotki moich klusek z piątkowego usg genetycznego, jak okazało się lekarz wyznaczył mi wizytę za wcześnie i w związku z tym maluchy byly za mlode aby zrobić przezierośc karkową :( ale za to mam kilka fotek i filmik. Powtorka usg w środę :) pozdrawiam wizytujące dzisiaj Mamy

Załączniki

• trzy.jpg
    trzy.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 90
  • trzy 2.jpg
    trzy 2.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 90
Dorzucam fotki moich klusek z piątkowego usg genetycznego, jak okazało się lekarz wyznaczył mi wizytę za wcześnie i w związku z tym maluchy byly za mlode aby zrobić przezierośc karkową :( ale za to mam kilka fotek i filmik. Powtorka usg w środę :) pozdrawiam wizytujące dzisiaj Mamy

Wow...ale czad!!!!!!!!! Przecudne fotki!!!!! Jeszcze raz gratulacje!!!!

Potrojne szczescie!!!...i znow sie poryczalam :-)

Marcysiowa kuleczek jest 3 :) niestety trudno jest je uchwycić razem :) widzę że u ciebie dwa łobuziaki są !!! Gratuluję :-) a Łobuziaki są jednojajowe czy dwu?

Zaczarowałaś mnie tymi zdjęciami. Cudne. Ja też już chcę zobaczyć swoje Maleństwo!!

Dorotka moje łobuziaki są dwujajowe i dwuowodniowe jeśli dobrze napisałam. Są dwiema zupełnie rożnymi istotami w moim brzuszku. Kochana gratuluje Ci potrójnego szczęścia. Mi jak lekarz zobaczył dwa to powiedział "poszukamy trzeciego". Ale nie znalazł. Jeszcze raz gratuluje.

reklama
dorzucam fotki moich klusek z piątkowego usg genetycznego, jak okazało się lekarz wyznaczył mi wizytę za wcześnie i w związku z tym maluchy byly za mlode aby zrobić przezierośc karkową :( ale za to mam kilka fotek i filmik. Powtorka usg w środę :) pozdrawiam wizytujące dzisiaj mamy

zakochałam się w tych zdjęciach:))) są cudowne!! Trzy szczęścia o ja cię :d

Do góry