reklama
NikaMD, fioletowa - ja się chwaliłam 5,5 cm w styczniu, a na początku lutego już tylko 3,2. Więc nie ma co zazdrościć, bo to się może diametralnie zmieniać, a tak jak pisze fioletowa - lepiej, żeby się nie zmieniało.
Trzymam kciuki za wizyty!!!
Dmuchawcu, siusiak musi być!
Trzymam kciuki za wizyty!!!
Dmuchawcu, siusiak musi być!
Ja już wróciłam . Z dzidziusiem wszystko ok . Jednak usg było . Waga 740 gr , bardzo ruchliwy , przepływy ok. Siusiak też widziałam . Dzidziuś łapał się za głowę :-). Lekarz też u mnie dojrzał jakiś początek infekcji i mam globulki dowcipne z antybiotykiem . No i skierowanie na glukozę 75 gr. Dzięki za kciuki i dalej trzymam Dmuchawcu za Ciebie
Kingusia91
Fanka BB :)
Wenusjanka współczuje tych żylaków i grzybów... mam nadzieję że uda się szybko je wyleczyć ;-) dobrze że z dzidzią wszystko ok, i gratuluje córeczki:-)
MatkaEwa wow jaki Twój Jaś już duży :-) ech te infekcje... mam nadzieję że antybiotyk pomoże.
Dmuchawcu trzymam kciuki :-)
MatkaEwa wow jaki Twój Jaś już duży :-) ech te infekcje... mam nadzieję że antybiotyk pomoże.
Dmuchawcu trzymam kciuki :-)
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Wenusjanka- gratulacje córeczki
MatkaEwa- super, że wszytsko dobrze, gratuluję zdrowego syneczka:-)zazdroszczę, że masz to juz za sobą. Ja jak na szpilkach- jeszcze nigdy mnei wizyta tak nie stresowałaza nic konkretnego się wziąć nie mogę.
Nie będzie siusiaka to nie będzie, ale bardzo chciałabym , żeby był. A najbardziej ze wszystkiego to chyba chciałabym po prostu WIEDZIEĆ
I przezde wszystkim upewnić się, że maluch zdrowy. Relacje zdam późno, więc się nie martwcie w razie czego Musze do lekarza dojechać 80km, a może przy okazji coś załatwimy w Białymstoku?Jakieś zakupki czy coś..
MatkaEwa- super, że wszytsko dobrze, gratuluję zdrowego syneczka:-)zazdroszczę, że masz to juz za sobą. Ja jak na szpilkach- jeszcze nigdy mnei wizyta tak nie stresowałaza nic konkretnego się wziąć nie mogę.
Nie będzie siusiaka to nie będzie, ale bardzo chciałabym , żeby był. A najbardziej ze wszystkiego to chyba chciałabym po prostu WIEDZIEĆ
I przezde wszystkim upewnić się, że maluch zdrowy. Relacje zdam późno, więc się nie martwcie w razie czego Musze do lekarza dojechać 80km, a może przy okazji coś załatwimy w Białymstoku?Jakieś zakupki czy coś..
DzikaBez
Wenusjanka- żylaki to coś co mnie przeraża, szkoda że lekarz pospieszył się z informacja o płci, ale myślałam że ty masz już synka i córkę.
MatkaEwa- gratuluję wizyty
MatkaEwa- gratuluję wizyty
Palindromea
Wenusjanka - i zepsuli Ci niespodziankę Ale najważniejsze, że wszystko z nią dobrze. Ale Tata będzie dumny. Ja też obstawiałam dziewczynkę, bo u nas zdecydowanie dominują dziewczynki w rodzinie. Ale u Aro dziadek miał 2 synów, ojciec miał 2 synów, więc skoro to od męskich genów zależne - to chyba będzie Mikołajowi łatwiej brata sprezentować niż siostrzyczkę ;-)
Matka Ewa - ale duży Szkrabik. Mikołaj w tym wieku miał 100 gram mniej. Ale gratuluję, z całego serducha
Dmuchawiec - czekamy na Twoją wieczorną relację
Te infekcje
Matka Ewa - ale duży Szkrabik. Mikołaj w tym wieku miał 100 gram mniej. Ale gratuluję, z całego serducha
Dmuchawiec - czekamy na Twoją wieczorną relację
Te infekcje
Nayaa
MamaEwa, Wenusjanka Gratuluję dobrych wieści najważniejsze,że dzieci zdrowe co do infekcji..szybkiego wyleczenia!
Wenusjanka z tymi "dziurami"..jestem tego samego zdania
Dmuchawiec zaciskam kciuki za to,żeby Bączek do Twoich Pszczółek dołączył
Wenusjanka z tymi "dziurami"..jestem tego samego zdania
Dmuchawiec zaciskam kciuki za to,żeby Bączek do Twoich Pszczółek dołączył
reklama
Paulunia8713
Wenusjanka MamaEwa gratuluje udanych wizyt. Tak jak dziewczyny piszą najważniejsze, że z maluszkami wszystko dobrze