reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
NikaMD, fioletowa - ja się chwaliłam 5,5 cm w styczniu, a na początku lutego już tylko 3,2. Więc nie ma co zazdrościć, bo to się może diametralnie zmieniać, a tak jak pisze fioletowa - lepiej, żeby się nie zmieniało.

Trzymam kciuki za wizyty!!!

Dmuchawcu, siusiak musi być!

Ja już wróciłam . Z dzidziusiem wszystko ok :tak:. Jednak usg było . Waga 740 gr , bardzo ruchliwy , przepływy ok. Siusiak też widziałam . Dzidziuś łapał się za głowę :-). Lekarz też u mnie dojrzał jakiś początek infekcji i mam globulki dowcipne z antybiotykiem . No i skierowanie na glukozę 75 gr. Dzięki za kciuki i dalej trzymam Dmuchawcu za Ciebie :tak:

Wenusjanka współczuje tych żylaków i grzybów... mam nadzieję że uda się szybko je wyleczyć ;-) dobrze że z dzidzią wszystko ok, i gratuluje córeczki:-)
MatkaEwa wow jaki Twój Jaś już duży :-) ech te infekcje... mam nadzieję że antybiotyk pomoże.

Dmuchawcu trzymam kciuki :-)

Wenusjanka- gratulacje córeczki:tak::tak::-D

MatkaEwa- super, że wszytsko dobrze, gratuluję zdrowego syneczka:-)zazdroszczę, że masz to juz za sobą. Ja jak na szpilkach- jeszcze nigdy mnei wizyta tak nie stresowała:sorry2:za nic konkretnego się wziąć nie mogę.
Nie będzie siusiaka to nie będzie, ale bardzo chciałabym , żeby był. A najbardziej ze wszystkiego to chyba chciałabym po prostu WIEDZIEĆ:tak:
I przezde wszystkim upewnić się, że maluch zdrowy. Relacje zdam późno, więc się nie martwcie w razie czego:-D Musze do lekarza dojechać 80km, a może przy okazji coś załatwimy w Białymstoku?:confused::cool2:Jakieś zakupki czy coś..

Wenusjanka - i zepsuli Ci niespodziankę :cool: Ale najważniejsze, że wszystko z nią dobrze. Ale Tata będzie dumny. Ja też obstawiałam dziewczynkę, bo u nas zdecydowanie dominują dziewczynki w rodzinie. Ale u Aro dziadek miał 2 synów, ojciec miał 2 synów, więc skoro to od męskich genów zależne - to chyba będzie Mikołajowi łatwiej brata sprezentować niż siostrzyczkę ;-)
Matka Ewa - ale duży Szkrabik. Mikołaj w tym wieku miał 100 gram mniej. Ale gratuluję, z całego serducha :happy2:
Dmuchawiec - czekamy na Twoją wieczorną relację :happy2:

Te infekcje :no:

Wenusjanka gratuluję udanej wizyty:tak: Super się Ciebie czyta:-)

MatkaEwa gratuluję!

Z tymi infekcjami to niestety tak jest:baffled: Co się zaleczy, to wraca:no:

MamaEwa, Wenusjanka Gratuluję dobrych wieści :) najważniejsze,że dzieci zdrowe :) co do infekcji..szybkiego wyleczenia!
Wenusjanka z tymi "dziurami"..jestem tego samego zdania :-D

Dmuchawiec zaciskam kciuki za to,żeby Bączek do Twoich Pszczółek dołączył :tak:

reklama
Do góry