reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Miałam CC, i to jest wskazanie do drugiego CC. Gin mi powiedział że nikt nie może mnie zmusić do porodu SN jak pierwsza miałam CC. Więc pewnie umowie się z nim kiedys tam na termin. A i z OM mam termin na 31.05.2013 wiec pewnie dziecie bedzie majowe ale was nie opuszcze o nie :)))

mama śliczna dzidzia!! Ciesze się ze wszystko jest dobrze :* I ja w 1 ciaży dopiero w 20tyg dowiedziałam się na 200% ze będzie synuś wcześniej to ginka rózne teorie miala z przewagą "Wie Pani, no ja tam nic męskiego nie widzę" :nerd: No ale na prenatalnych wszystko się pięknie wyjaśniło i gince było trochę głupio jak na kolejnej wizycie się pochwaliłam ze już WIEM :-D

ja również jestem po wczorajszej wizycie. Dzidziuś ma już 2 cm :) na usg ładnie widać nóżki, rączki no i dużą główkę. Od dzisiaj mam L4 wiec będe wypoczywać. Mam jakieś bakterie i dostałam globulki dopochwowe a poza tym moje wyniki ok. Oby dzidziuś rósł ładnie, kolejna wizyta 11 grudnia i będzie to usg genetyczne. Pozdrawiam

wszystkim mamusiom które wizytowaly jeszcze raz olbrzymie gratulacje! Jejuuuuu jakie usg :-D jaka duza juz dzidzia....... az mi sie plakac chce....

Fioletowa trzymam kciuki!!

reklama
Do góry