reklama
Paulunia8713
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
RobaczekII
Sara, Aguśka cieszę, że że po wizytach wszystko gra
Paulus, Dmuchawic, kciuki zaciskam z całych sił a dodatkowo Dmuchawiec zaciskam za synka
Paulus, Dmuchawic, kciuki zaciskam z całych sił a dodatkowo Dmuchawiec zaciskam za synka
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Usg nie było- w przychodni jest uszkodzony aparat. Wyniki ok, szyjka ok. Ale jestem tak zawiedziona, ze becze. Kolejna wizyta 2 marca.
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
pewnie sie wybiorę. Nie wiem tylko gdzie. Musze zrobic rozpoznanie bo w Grajeiwe nie ma szans. Białystok, łomża, ewentualnie Ełk.
Ale tak czekałam na dzisiejszy dzień, że po prosu nie umiem się powstrzymać. Dobrze,że wprzychodni sie nie pobeczłam.
Ale tak czekałam na dzisiejszy dzień, że po prosu nie umiem się powstrzymać. Dobrze,że wprzychodni sie nie pobeczłam.
Oj Dmuchawiec tak mi przykro. Jak lezalam w Lomzy to dziewczyny chwalily jakiegos lekarza na P, nie pamietam nazwiska, ale pracuje w szpitalu i prywatnie.Mi bardzo wnikliwe usg robil ich ordynator, ale nie byl zbyt mily.
O wiem, Pijagin.
O wiem, Pijagin.
Ostatnia edycja:
Paulunia8713
Dmuchawcu ściskam Cię cieplutko. Oby szybko udało Ci się załatwić dodatkową wizytę. Trzymam mocno za to kciuki&&&
Kingusia91
Oj Dmuchawiec biedna jesteś kochanie... Nie płacz, mam nadzieję że uda Ci się załatwić dodatkowe USG.
reklama
Nayaa
Dmuchawiec Ojj chyba też bym się wkurzyła jakby nie dali mi pooglądać Pączka Mam nadzieję,że uda się załatwić bezproblemowo inne "podglądanie".A i też najważniejsze,że jest ok