reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

matkaEwa pieknie!!! Cudny widok!!! Normalnie zazdroszcze...ja sie chyba nie doczekam...
DzikaBez...lo jezu co sie stresu najadlas to Twoje:baffled: a swoja droga jakie to typowe...ze prywatnie to ci od razu pokaze a panstwowo to sobie czekaj.... Ci lekarze niektorzy tez serca nie maja, chociaz ten Twoj to chyba calkiem spoko skoro Ci nawet kasiurke pozyczyl :-)

reklama
Dziewczyny, wiecie mi się wydaje że na tym sprzęcie NFZ to faktycznie nic nie było, bo jak wjechał tamtą maszyną to była ze dwa razy większa, a lekarza mam naprawdę ok. chodzę do niego 7 lat, i te płatne USG to zawsze wykonuje u niego. Zapomniałam napisać dzidzia ma 10,01 mm (Ewa w tym dniu miała 10,05mm), odrazy mam energie do życia, biorę się za obiad bo zgłodniałam od tych przeżyć.

DzikaBez gratuluję serduszka:tak:. Biedna się nastresowałaś ale nagroda za to przewspaniała ! Myślę , że w porządku ten lekarz . Te stare aparaty usg to dziadostwo jest !!! Ważne , że możesz dziś spać spokojnie ;)
Natis bardzo dziękuję za kciuki - zadziałały stuprocentowo:-D. Ja też cały czas za Ciebie trzymam &&&&&&&&. A wiesz , że mój szef dziś mi opowiadał , ze jest taki super lekarz ordynator ze szpitala w Pyskowicach i , że mi go poleca bardzo. To chyba Twój prowadzący ????

MatkaEwa - powiem szczerze, że nie wiem czy jest ordynatorem, chyba nie, ale naprawdę jest super lekarzem. Nie naciąga na kasę, jest bardzo pomocny, zawsze pod telefonem i baaardzo miły.
Bardzo dużo dobrego słyszałam i czytałam o szpitalu w Pyskowicah i w sumie tylko tam chciałabym rodzić. Podobno mają super opiekę, bardzo miłe położne i bardzo dobry oddział noworodkowy.

MatkaEwa - tutaj jest link do opinii (w sumie to jakieś forum) o szpitalu w Pyskowicach:
Ci

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka - za umówioną wizytę z usg płacę 100zł, a jak coś się dzieje i każe mi przyjechać bez terminu to kasuje 50zł - w sumie to też wizyta i zawsze z usg, ale mówi, że na szybko i kasuje połowę. Nie wiem czy czytałaś opinie o tych Pyskowicach, ale dziewczyny tam właśnie chwalą mojego lekarza (dr Księżarek).

Do góry