reklama
RobaczekII
Fanka BB :)
Ok, jestem za 6.06 . umówioneNo fajnie by było 06.06 . Ja też wolałabym wcześniej niż później. Wojtka przenosiłam 9 dni i stres był straszny. Tak więc rodzimy wczesniej !!!! Pełna mobilizacja !! Umawiamy się na 06.06
paulinka109
ROBACZKU ale bym się uśmiała jakby faktycznie wtedy Bobas wyszedł Znaczyłoby że masz grzeczne dziecko które słucha się mamusi
paulinka109
Ach dziewczyny!! Jutro nareszcie ta wielka chwila na którą tyle tygodni czekałam!! Moje badanie połówkowe
Nie powiem... Dzisiaj cały dzień myśle o tym, zamartwiam się, stresuję a co dopiero bedzie jutro!
No i nareszcie poznamy płeć Maluszka!! Bo widzę, ze jeszcze tylko ja nie odkryłam tej tajemnicy Wy juz chyba wszystkie wiecie! Nie oczekuje niczego, jest mi to absolutnie wszystko jedno, kiedyś marzyłam żeby mieć synka i mam go :-) Teraz marzę tylko o tym żeby drugie Dzieciatko było zdrowe i silne...
Bardzo prosze Was o kciuki bo w tym temacie jak zawsze jesteście niezawodne :***
NO I OCZYWISCIE TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE JUTRZEJSZE WIZYTY!!!!!! &&&&&&&&
Dobrze wiedziec, ze nie tylko ja się niecierpliwię i denerwuję :-)
Nie powiem... Dzisiaj cały dzień myśle o tym, zamartwiam się, stresuję a co dopiero bedzie jutro!
No i nareszcie poznamy płeć Maluszka!! Bo widzę, ze jeszcze tylko ja nie odkryłam tej tajemnicy Wy juz chyba wszystkie wiecie! Nie oczekuje niczego, jest mi to absolutnie wszystko jedno, kiedyś marzyłam żeby mieć synka i mam go :-) Teraz marzę tylko o tym żeby drugie Dzieciatko było zdrowe i silne...
Bardzo prosze Was o kciuki bo w tym temacie jak zawsze jesteście niezawodne :***
NO I OCZYWISCIE TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE JUTRZEJSZE WIZYTY!!!!!! &&&&&&&&
Dobrze wiedziec, ze nie tylko ja się niecierpliwię i denerwuję :-)
reklama
Nayaa
Paulinka mi się jutrzejsza wizyta od kilku dni śni..Taka zniecierpliwiona jestem..Życzę żebyś w końcu poznała kto tam siedzi
Od razu zaciskam kciuki za jutro &&&& ja ostatnim "rzutem na taśmę"idę więc w ciągu dnia będę myślami z Wami kobitki
Od razu zaciskam kciuki za jutro &&&& ja ostatnim "rzutem na taśmę"idę więc w ciągu dnia będę myślami z Wami kobitki