reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
MatkaEwa gratuluję, bardzo się cieszę, że też Twój synek zdrowo rośnie ! Nawet szybciej niż mój :)o całe 50 g jest większy a ten sam tydzień ciąży mamy wg om.
I fotki śliczne ! Fantastyczny dziś dzień :):)

Agacia, cieszę się, że i u Ciebie wszystko dobrze !

Robaczku to pewnie dlatego , ze ja też szybko rosnę :zawstydzona/y::-) . Też się cieszę , że wieści dobre - to naprawdę dobry dzień !!!!:tak:
Oj, mi się też rośnie i rośnie.....
Ale mój młody jakby ciut wolniej niż na początku, wiem, że to nie jest miarodajne ale tym razem termin z usg wyszedł mi na 8.06 a do tej pory, od samego początku na 7 ( wg om na 13 ale owulkę miałam wcześniej ). A Tobie ?

Robaczku no mi teraz z usg też wpisali 08.06 :-). Z OM wychodzi mi 14. 06 . A w 12 tygodniu po prenatalnych napisali 10.06. Więc myślę , że pomiędzy 8 - 14 . 06 urodzę :-).

O to coś czuję MatkaEwa, że będziemy o sobie bardzo myślały na porodówce :) Ja u siebie stawiam coś koło 7-8. Tak mi się marzy żeby się urodził 6. To będzie 6.06, a mój starszy ma 7.07 :)

:) No fajnie by było 06.06 :). Ja też wolałabym wcześniej niż później. Wojtka przenosiłam 9 dni i stres był straszny. Tak więc rodzimy wczesniej !!!! Pełna mobilizacja !! Umawiamy się na 06.06 :-D

reklama
Do góry