reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
fioletow super ze jest poprawa
robaczku piekny i silny dzidzius
robaczku piekny i silny dzidzius
RobaczekII
Fanka BB :)
Tak, Seweryn też był i oglądał z zapałem i co rusz krzyczał, "o to jest pępowinka, to rączka, to nóżka. ."Był pod wrażeniem i taki zadowolony wyszedł z gabinetu jak z kina z dobrej bajki Polecam zabierać dzieciaczków. A i lekarz mu opowiadał i pokazywał.Robaczku Gratuluję śliczny synuś :-) a mówiłaś że bierzesz Sewerynka jak tam jego wrażenia po wizycie ???
fioletowa super że szyjka sie wydłuża oby tak dalej !!!!!:-)
noooo takie wieści to ja lubię
mama wikusi2010
Ciesze się że u was wszysko ok po wizytach
Fioletowa ale mimo wszystko nie przemęczaj się
Fioletowa ale mimo wszystko nie przemęczaj się
No to ja się melduję po połówkowym :-). Na poczatku gratuluje Robaczku zdrowego synusia i Fioletowa udanej wizyty:-)
U mnie też wszystko ok i nic sie nie zmieniło. Synuś jak nic :-). Waży 431 g. Wszystkie narządy , przepływy w normie. Bez rozszczepów. Wad rozwojowych nie stwierdza się. jesteśmy bardzo szczęśliwi . Dziękuję kochane za kciuki. No i wklejam zdjęcia .
U mnie też wszystko ok i nic sie nie zmieniło. Synuś jak nic :-). Waży 431 g. Wszystkie narządy , przepływy w normie. Bez rozszczepów. Wad rozwojowych nie stwierdza się. jesteśmy bardzo szczęśliwi . Dziękuję kochane za kciuki. No i wklejam zdjęcia .
Katka_83
Dziewczyny super wieści.
Robaczku piękne zdjęcia. Widzę, że wcale nie takiego kloca sama noszę, Ty również masz chłopaka o "słusznej" wadze
MatkaEwa - czekałam na te pierwsze badania połówkowe (ponieważ sama jadę we wtorek).
Cieszę się, że wszystko ok.
Robaczku piękne zdjęcia. Widzę, że wcale nie takiego kloca sama noszę, Ty również masz chłopaka o "słusznej" wadze
MatkaEwa - czekałam na te pierwsze badania połówkowe (ponieważ sama jadę we wtorek).
Cieszę się, że wszystko ok.
Kingusia91
Dziewczyny gratuluje wspaniałych, ślicznych a przede wszystkim zdrowych dzieciaczków :-)
Gratuluję zdrowych dzidzi!!
Fioletowa jesteś bardzo dzielna!:-)
Trzymam kciuki za połowkowe badania!
Ja byłam wczoraj na wizycie kontolnej, dostałam zwolnienie z pracy, na szczęście chodzące:-) u dzidzi ok, u mnie też ok:-)
Czekam tylko na lepsza pogodę,żeby trochę sie ruszyc z tych 4 kątów.
Fioletowa jesteś bardzo dzielna!:-)
Trzymam kciuki za połowkowe badania!
Ja byłam wczoraj na wizycie kontolnej, dostałam zwolnienie z pracy, na szczęście chodzące:-) u dzidzi ok, u mnie też ok:-)
Czekam tylko na lepsza pogodę,żeby trochę sie ruszyc z tych 4 kątów.
Nayaa
Fioletowa super,że z szyjką się poprawiło oby tak dalej
MamaEwa śliczne zdjęcia aż nie mogę się doczekać mojej wizyty :-) Fajnie,że wszyściutko jest ok
MamaEwa śliczne zdjęcia aż nie mogę się doczekać mojej wizyty :-) Fajnie,że wszyściutko jest ok
reklama