reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
motyleksw no to już ''duża'' dzidzia haha super wieści koniecznie dodaj zdjęcie ja też wiyztuję 19.11 i tez badanie genetyczne to możemy razem odliczać
oczywiście gratuluje wszystkich udanych wizyt :)
łał już lipcówki są !!!! jak ten czas leci

korba32 31.10.2012 godzina 18-19. Druga wizyta

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Jeżeli ktoś ma zaplanowaną wizyte i chcee się z nami tym podzielić to prosze o info na pw :) (DAta wizyty, godz czy co tam chcecie ;p)

I ja dodaje dobe wiesci - bylam wczoraj u lekarza , serduszko pieknie bije a dzidzia ma 6mm.
No i czuję już tą ciążę w żołądku ...
Pozdrawiam wszystkie czerwcówki!!!

Gratuluję kolejnych pozytywnych wiesci z wizyt:)

Wstawiam bąbla Naszego ;)

Załączniki

• CCF20121030_00000.jpg
    CCF20121030_00000.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 100
motyleksw piękne zdjecie a maleństwo jakie duże :) jak to wszystko szybko następuje.Jestem w I ciąży i dla mnie to wsyztsko takie nowe i nieznane ;) że nawet nie wiem o co pytać.

reklama
Do góry