paulinka109
Fanka BB :)
teri SUPER!! Cieszę sie naprawdę :-)
Jak miło ze same pozytywne wiesci!
Jak miło ze same pozytywne wiesci!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GRATULACJE!!!!!!!!! Podwójna radocha!!Jestem po wizycie. Dzieciaczki są dwa, serduszka dwa biją ślicznie. Następna wizyta 21.11 Na razie w to nie mogę uwierzyć ale mam dowody:
Zobacz załącznik 511625
marcysiowa gratuluję dwóch serduszek !!!!!!!:-)
ja też po wizycie u mnie serduszko jest jednoi pięknie się rozwija ma ''już'' 18mm co odpowiada 8 tydz mam zdjęcie ale nie mam jak dodać ale wpatrujemy się wszyscy w te 18mm i napatrzeć się nie możemy :-) następna wizyta za 3 tyg 19 listopada i wtedy będe mieć tez badanie prenatalne trzymam kciuki za natepne wizytujące miłej nocki
Witamwczoraj mialam nie planowana wizyte u gin, znowu mialam podbarwiony sluz, okazalo sie ze mam plyn wolny w macicy, ale nie duzo wiec mam sie nie przejmowac, moje malenstwo ma 2,66cm ma raczki i nozki i serduszko bije 157u/m
pozniej postaram sie wkleic fotki