reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Witam :) wczoraj mialam nie planowana wizyte u gin, znowu mialam podbarwiony sluz, okazalo sie ze mam plyn wolny w macicy, ale nie duzo wiec mam sie nie przejmowac, moje malenstwo ma 2,66cm ma raczki i nozki i serduszko bije 157u/m :D pozniej postaram sie wkleic fotki

Jestem po wizycie. Dzieciaczki są dwa, serduszka dwa biją ślicznie. Następna wizyta 21.11 Na razie w to nie mogę uwierzyć ale mam dowody:

Zobacz załącznik 511625
GRATULACJE!!!!!!!!! Podwójna radocha!!

marcysiowa gratuluję dwóch serduszek !!!!!!!:-)

ja też po wizycie u mnie serduszko jest jedno :-D i pięknie się rozwija ma ''już'' 18mm co odpowiada 8 tydz mam zdjęcie ale nie mam jak dodać ale wpatrujemy się wszyscy w te 18mm i napatrzeć się nie możemy :-) następna wizyta za 3 tyg 19 listopada i wtedy będe mieć tez badanie prenatalne trzymam kciuki za natepne wizytujące miłej nocki

18mm wow! Super!

Witam :) wczoraj mialam nie planowana wizyte u gin, znowu mialam podbarwiony sluz, okazalo sie ze mam plyn wolny w macicy, ale nie duzo wiec mam sie nie przejmowac, moje malenstwo ma 2,66cm ma raczki i nozki i serduszko bije 157u/m :D pozniej postaram sie wkleic fotki

No tosz to olbrzym :-D

Jakie dobre wiadomości z rana!!

My też po wizycie.
Śluz którym się martwiłam podobno jest zwykłym objawem oczyszczania się macicy jeszcze po tamtym krwawieniu. Mam brać nadal duphaston. Swoją drogą same leki 2 paczki duphasotnu i witaminy dla ciężarnych ponad 100zł wydane. USG zrobione i wszystko OK. Serduszko bije :tak:7,5 mm - człowieczka :sorry2:

Poza prywatną wizytą byłam jeszcze państwowo. Na szczęście lekarz stwierdził, że nie będzie mnie badał i wypisał skierowania na krew i mocz. Tak mnie dzisiaj wyssali, że ręką nie mogę ruszać :dry: No ale wszystko za darmoszkę.

Następna wizyta 19.11 godzina 11:20 a usg genetyczne 06.12 godzina 10:00

Ostatnia edycja:
Teri super że wszystko ok :)
ona to ma, ale duza dzidzia :) Moja w takim razie ma podobne wymiary, ale czad:D
saraa fajnie ze wszystko ok.
Super same dobre wieści z wizyt. Mam nadzieje ze tak już zostanie :) A dane do nastepnych wizyt prosze wysyłac na pw :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty:)

motyleksw 30.10.2012 godzina 8:45 druga wizyta u nowego lekarza

agacia84 30.10.2012 trzecia wizyta

reklama
Dopiero teraz od rana jestem w domu.
Kruszyn ma 2,96 cm i wiek dalej zgadza się z OM :)
Ma rączki, głowę, nogi chyba też, bo bardzo skakał. Jak szalony i machał swojej mamusi.
Serducho bije 170 na minutę, dlatego, że ja byłam zdenerwowana :)
Wyniki wszystkie ok, jedynie nie przechodziłam tokso, więc koty i surowe mięso na obrazkach :)
Bardzo mi ulżyło :)
Wstawię później foto, bo ładnie widać go :)

Kolejna wizyta już ta z USG gen 19.11 o 9:30 :)

Do góry