reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
dzien dobry
natis gratuluje zdrowej coreczki

agacia &&& zacisniete
my dzis po wizycie wszystko oki zrobił mi dzis cytologie dostałm skierowanie na morfologir i mocz i l4
maluszek coraz bardziej kopie
usg połówkowe mamy 17 stycznia weic juz niedługo.

natis droga, coz za wiesci !!!!!!!!!!!!! GRATULUJE CORECZKI!!!! i zazdroszcze-pozytywnie!!!!! Hih, bedziemy sie razem starac moze o 3 z inna plcia ;-) ty o chlopca ja o dziewuszke. wymienimy sie "przepisami" ;-) :-D Najcudowniej ze zdrowa :-D dzis mam dzien do d*** ale mi poprawilas humor :-)

KARI Kochana - proponuję następnym razem wymienić się mężami - mój robi śliczne córeczki, Twój pięknych synów... ;-) hihihi

A na poważnie to od rana zaciskam za Was kciuki Kochane dziś wizytujące... &&&&&&&&&&&&&&&&
Piszcie szybko, bo czekam i czekam na wieści :)

BONA - faktycznie miała być Karolinka, ale ostatnio jakoś mi się odwidziało... nie umiem powiedzieć dlaczego. Może dlatego, że bardzo kojarzy mi się z moim imieniem, którego nie znoszę...
Więc od ponad tygodnia mamy wojnę w domu, bo mąż nie chce się zgodzić na moje imię, ja na jego, a córcia ma trzeci typ :-). Z córką wybrałyśmy już LENKĘ, ale mąż nie chce o tym słyszeć. Nic, pozostaje mi być tylko miłą dla niego - może skruszeje :).

AGUŚKA, TUSIA - cieszę się, że wszystko w porządku. Tak trzymać ! :-)

Ostatnia edycja:
aguska swietnie ze wszystko ok :-) jak cudnie jest przeczytac ze dzieciaczki sie dobrze miewaja. mam nadzieje ze u mojego wszystko bedzie ok i ze te rozbierznosci w ostatnich wynikach zniknal.

Natis gorzej jak sie wymienimy a i tak ty zajdziesz z dziewuszka a ja z kolejnym chlopaczkiem :-D Tylko jak nasi faceci na taka propozycje zareaguja :-D Robaczek tez z twojego meza muaialaby skozystac :-D Jeszcze sie we trzy zjednoczymy nad kolejna "robotą" :-D

reklama
wiecie czułam ruchy a od piątku wieczór nic i zaczęła mi sie stawiać mocno macica:szok:wystraszyłam sie i pojechalismy w poniedziaiłek rano do szpitala tam -tu usg ulżyło mi bo maleństwo się rusza sie serce bije -wszystkie badania w asyście 3 studentek więc w usg pokazywali im wszystko serce mózg tętnice kości wszysściutko i tłumaczyła więc usg 30 min w tym 3 min dla mnie żeby pokazać że żyje:-D

potem badanie gin :szok: i wywiad i dostałam kroplówke i tabletki rozkurczowe a teraz tabletki i 3 kroplówka z magnezem skórczy dostaje jak tabletka kończy działanie-ostatnie1,5h przed kolejną ale tylko jak sie rósze no i nie sa bolesne.
bo w nocy jak miałam tylko magnez to to stawianie przeszło w skórcze ale już tylko takie mocne nieprzyjemne stawianie.

Poza tym magnez podziałał cuda na ból głowy i kołatanie serca:happy2::happy2: a ja od 2tyg brałam magnez w tabletkach

Do góry