reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Natis , ale wieści :) gratuluję córuni :) Super że wszystko dobrze, ale pamiętaj, że przyzwolenie na poruszanie się jest ale się nie przeszarżuj :) Ty energiczna kobietka jesteś na bank, ale mimo wszystko dbać o siebie !
Tusia dla Ciebie tez ogromne gratulacje :)
Ja trzymam kciukasy na dzisiejsze wizyty &&&& jednocześnie licząc, że i ktoś potrzyma kciuki za moją wizytę :p Późno bo późno (21:20 pewnie z opóźnieniem), ale się doczekałam wreszcie tego dzisiejszego dnia :p

Ostatnia edycja:
Natis- baaardzo się cieszę, że wszystko w porządku z CÓRECZKĄ!!! :D Oby zawsze takie wieści!!! Któraś z dziewczyn napisała, że Wasza druga córcia będzie miała na imię Karolinka? My planujemy tak samo, oczywiście, jak będzie dziewczynka, bo na razie nie wiemy:-)

Tusia- gratuluję udanej wizyty, no i teraz myślcie nad imieniem dla chłopca:-D

Anula i pozostałe dziewczyny- trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&&&&&&&&&

Ja wczoraj umówiłam się na USG połówkowe za tydzień w czwartek (17 stycznia). Mam nadzieję, że już poznamy płeć, bo nie możemy się z M doczekać!!!

natis gratuluje córeczki :) Moja w prawie 18tc ważyła 272g coś czuję że znowu klocek mi się szykuje :D
Tusia gratuluje synka :)
i mocno mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
_anula 8.01.2013 wizyta u gin

sa_raa 8.01.2013 wizyta i USG

EMILA-CZERWCOWA MAMA2013 8.01.2013 Wizyta z USG połówkowym

Palindromea 8.01.2013

reklama
Gratuluje wszystkim dziewczyną co poznały juz płeć swojego maleństwa, oraz tego że bobaski są zdrowe. Ja mam wizytę umówioną na czwartek... :) ciekawe jestem czy chiński kalendarz się sprawdzi i tym razem, (przy pierwszej ciązy 24 lata skończone , miesiąc poczęcia maj i jak byk dziewczynka). A wy sprawdzałyście może jak Wam wychodzi ?? Kalendarz chi

Do góry