reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

No więc DZIEWCZYNKA!!! :tak::tak::tak:

Super! Cieszę się, jakby to była moja :)

Nie umiem cytować kilku na raz jeszcze z różnych stron (jak ktoś potrafi to proszę wskazówkę na priv)

Tusia
- witaj w "męskim" gronie, gratuluję zdrowego chłopaka.
Agusia - dobrze, że wizyta przeszła pozytywnie i samych takich.
MamaTrójki - wiem co to długie usg, poprzednio takie zaliczyłam i nie mogłam się napatrzeć (żałowałam, że mąż nie przyjechał). Dobrze, że magnez nieco pomógł w dolegliwościach.

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki wizytujące dzisiaj gdzie jesteście???????

SARA - pisz kobietko, pisz, bo się denerwuję...

ANULA, PALINDROMEA - dawajcie znać...

Ostatnia edycja:
Halo,
U nas wszystko w porządku. Szybkie usg tylko, żeby zobaczyć serduszko i płeć. No będzie drugi Synek pierwsze ujęcie i od razu Jajka na wierzchu - te Mamy które mają dwójkę dzieci z tą samą płcią pod rząd i nie planują trzeciego wiedzą co czuje więc się nie będę wywnętrzniać ;-)

Dziękuję Wam wszystkim bardzo!!!!! Przed drzwiami gabinetu myślałam o tym, że trzymacie kciuki i musi być dobrze!!

PS. Natis może się wymienimy??:cool2:

KOBIETKI przed wizytą TRZYMAM MOCNO kicukasy!

Ostatnia edycja:
SARA - dawaj Kochana! Nikt się nie zorientuje ;-). Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku, też mnie nastraszyłaś wczoraj swoimi wątpliwościami.
Co do syna - jutro wstaniesz szczęśliwa - zobaczysz. Ja wczoraj też nie do końca się cieszyłam, a dzisiaj jestem szczęśliwa.

Ale tak na poważnie to z dzieci tej samej płci najbardziej cieszy się starsze rodzeństwo. Moja Natusia jest przeszczęśliwa, przypuszczam, że z brata by się tak nie cieszyła - przynajmniej jej sprawiłam tyle radości :-). U Ciebie pewnie podobnie???

ANULA - kciuki dalej zaciśnięte w takim razie! będzie dobrze. Ja też mam często późne wizyty, wczoraj weszłam o 20 do gabinetu.

Olivier się cieszy a ja myślę, że mi nikt na starość nie pomoże - Synowie swoje kobiety i rodziny itd. Wiem, że przejdzie......ale i tak chcę się podmienić :cool2: to co kiedy się umawiamy??

reklama
Natis - właśnie tak myslałam , że Natalka bedzie szczesliwa :-). Naprawdę dla rodzeństwa lepiej jak ta sama płeć się rodzi. U mnie dziewczyny są tak zżyte , że bez siebie żyć nie mogą a Wojtek to taki "balast" dla nich :-(. Dlatego dobrze , ze bedzie kolejny synek u mnie , szkoda jedynie , ze tak późno się zdecydowaliśmy . Trzeba było ze dwa lata temu kombinować z tym bratem . Tak czy siak mój syn też się cieszy i czeka na brata :tak:

Do góry