reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Natis trzymam mocno kciuki i nie wyłączę kompa, dopóki nie napiszesz:-D

Ja mam jutro wizytę.. aż się boję chociaż wczorajsze ruchy mnie trochę uspokoiły.. troszeczkę.. minimalnie..

Cześć Kobietki!!!

Dotarłam wreszcie do domu :-)

No więc DZIEWCZYNKA!!! :tak::tak::tak:

Nie wiem od czego zacząć... :-)
Teoretycznie wszystko jest w porządku, a bóle, które ciągle mam są po prostu normą u mnie. Lekarz mówi, że zrosty po cc i po wycięciu wyrostka robią swoje i to często daje takie efekty w postaci bóli.
Łożysko się podniosłe, jest na przedniej ścianie, ale już bezpieczne. Szyjka też OK.
Co do plamień dostałam leki p/krwawieniom. Mam też jakąś poważniejszą infekcję - pobrał mi materiał do badania, jutro muszę pojechać na bakteriologię. Jeżeli coś wyhodują to mam wysłać męża po dodatkowe leki.
Z leżeniem powiedział, że zaleca dalej, aczkolwiek jak czuję się dobrze to trochę mogę się poruszać. Mam dokładnie obserwować swoje ciało i jak zaczyna boleć brzuch, pojawią się minimalne plamienia - zaraz mam się kłaść do łóżka.
Leki dalej mam utrzymane w poprzedniej ilości, dodatkowo p/krwawieniom i p/infekcji.

Malutka fikała dość mocno, lekarz pyta czy chcemy znać płeć, a mąż mówi "nooo, ja już widzę jąderka", a lekarz "tak, tak, jąderka, u dziewczynki ";-):-D:-D:-D

Dzieciątko waży 297g, nie umiem powiedzieć ile mierzy, bo mam pomierzone wszystko w częściach i nie wiem jak dodać te wielkości.
Wg pomiaru główki pasuje na 19t2d
wg kości udowej 18t6d.
Lekarz mówi, że wygląda na to, że wszystko jest OK, że nic nie budzi jego wątpliwości... I oby tak dalej...

DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY ZA WSZYSTKO, ZA CUDNE SŁOWA I W OGÓLE ZA POCZUCIE, ŻE NIE JESTEM SAMA!!!! :-).

:-):-):-) Gratuluję córeczki !!!!!!!!!!!! Jak Natalka zareagowała na wiadomość o siostrzyczce ????? Jednak mąż wie co robi ;-). Dobrze , ze wszystko w porządku !!!! Tylko te leki w takich ilościach !!!! Współczuję Natis . Ale nie ma co , dzidzia zdrowa i to najważniejsze !!!!!!!!!!!

No i się doczekałam!!!!!!!!

NATIS ja tak coś czułam, że to CÓRECZKA Karolinka tak? i zdrowa i w ogóle no prawie latam nad fotelem ze szczęścia!!! Wiem, że z lekami sobie poradzisz a infekcje są w normie więc też bez stresu! Jeszcze trochę i staniesz na nogi!!

GRATULACJE!!
Mogę iść spać spokojnie:tak:

Jutro moja kolej 17:40 wizyta:cool2:

NATIS dobrze że dziś napisałaś bo znów byłaby noc nie przespana a tak to jestem juz spokojna o WAS :-) gratuluję CÓRECZKI też tak czułam bo te dziewuchy tak dają mamusiom popalić hehe TO NATIS JEDNAK BĘDZIE 3 SYNEK HEHEH ;-)

sara jutro kciuki za ciebie &&&&&&& i jesli ktoś jeszcze wizytuje to tez

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry