reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Nayaa trzymam bardzo mocno kciuki żeby Cię przyjęli bez problemu i żeby badania Was uspokoiły . Tulę mocno .

Za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Nayaa- wiem co czujesz sama kiedyś usłyszałam diagnoze że z dzieckiem moze być złe, najgorsze było dla mnie czekanie, napewno musisz spróbować moze uda sie na ten nfz, ale pamiętaj że narazie musisz muśleć że będzie dobrze- bo tak przeciez będzie, jaśli diagnozy potwierdzą ze z serduszkiem może być cos nie tak to dzisiejsza medycyna operuje już dzieci w łonie matki, napisz jezeli czegoś się dowiesz

Dziękuję Wam :)
Jest jeszcze jedna opcja którą lekarz mi podsunął.Zaraz zadzwonię do NFZ i dopytam.
Mogę zrobić prywatnie,zapłacić,wziąć rachunek i później NFZ ma obowiązek oddać mi pieniądze.Ale na chłopski rozum to komu przed samymi świętami będzie chciało się robić badania ;-)

Update

"psze pani nie wiem kto pani nagadał takich bzdur ale nie ma możliwości że pani sobie pójdzie i zapłaci a później fundusz pani odda"..
Wesołych świat nfz'cie.. Przemiła pani odebrała :angry:

Ostatnia edycja:
Nayaa wiem jakiego masz stresa ale musisz trzymać się dzielnie, będzie wszystko dobrze. Ja test Pappa robiłam prywatnie, na wynik czekałam tydzień i to był najgorszy tydzień. Dziś idę na wizytę do mojej gin i też mam mega stresa.

Dziękuję Wam :)
Jest jeszcze jedna opcja którą lekarz mi podsunął.Zaraz zadzwonię do NFZ i dopytam.
Mogę zrobić prywatnie,zapłacić,wziąć rachunek i później NFZ ma obowiązek oddać mi pieniądze.Ale na chłopski rozum to komu przed samymi świętami będzie chciało się robić badania ;-)

Update

"psze pani nie wiem kto pani nagadał takich bzdur ale nie ma możliwości że pani sobie pójdzie i zapłaci a później fundusz pani odda"..
Wesołych świat nfz'cie.. Przemiła pani odebrała :angry:

Faktycznie - zdarza się, że NFZ oddaje, ale ile się trzeba przy tym naużerać z nimi i naczekać - że lepiej na to nie liczyć. Niestety :-(

Nayaa trzymaj się dzielnie kochana i zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za szybkie zrobienie badań i dobre wyniki:tak:

I oczywiście trzymam kciuki za wszystkie wizytujące&&&&&

Naya trzymam kciuki za szybkie dostanie sie do lekarza. A prawda jest taka że ''jakieś'' miejsce pewnie mają wolne. Wiem jak to jest bo moja teściowa robiła w rejestracji w przychodni i niby brak miejsc, a dla rodziny, znajomych czy ciężkiego przypadku miejsce zawsze się znalazło... Ot tak sobie robią.

Dziewczyny kciuki mocne za pozytywne wieści z dzisiejszych wizyt....

DzikaBez 21.12.2012 10:30

Isis 21.12.2012 godzina 15 wizyta u gin+usg

czarna333 21.12.2012 Wizyta kontrolna u Gina

ona-to-ma 21.12.2012 godzina 10

Witam, ja wpadlam tylko zameldowac sie po wizycie.

Mialam badana szyjke i jest 3cm podobno w dolnej granicy normy. Z dzidzia wszystko ok, slyszalam serduszko. Widzialam na usg, ale tylko przez chwile bo to miala byc poprostu wizyta bez usg, ale namowilam gin zeby podejzala :) Do tego mam jakies drozdzaki i mam brac leki :baffled:. Dr niepokoi tylko ta syjka i ma byc obserwowana. 16 stycznia mam wizyte usg u jakiegos innego lekarza i to ma byc jakies konkretne usg.

I uwaga uwaga....DZIEWCZYNKAna 90%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze bo chcialam dziewczynke :-) za to zdiwila mnie reakcja meza, byl poprostu wsciekly ze nie chlopczyk :no: az mnie zamurowalo :/ czasem sie zastanawiam po co ja z nim jestem.... ma strasznie glupie rozumowanie :|

Nayaa bedzie dobrze, trzeba w to wierzyc! :)

Zapomnialam dodac ze przytylam 2kg od poczatku ciazy, maz juz mi gada ze jestem GRUBA

&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za reszte wizytujacych!

Dziewczynka :) super :) też mi się marzyła dziewczynka i najpierw dał mi nadzieję na dziewuszkę ale później powiedział że mu siusiak na swój sposób stoi :-Di to chłopak. Kacper się cieszy jak szalony bo znalazł bluzę HolaHola.pl i się w niej zakochał.
Faceci..ech..Mnie wczoraj mój też trochę zdziwił..On ma jakieś upośledzenie ośrodka okazywania uczuć i często nie mogę go rozgryźć jeśli chodzi o jakiekolwiek emocje.A po prostu chciałabym żeby był przy mnie a nie obok..zwłaszcza,że teraz się rozstajemy na jakiś czas.on wraca do Nl ja zostaję w Pl..No cóż no cóż. ten typ tak ma:crazy:

reklama
NAYAA - Kochana trzymam kciuki za dobre wieści i szybkie badania. Musi być dobrze!!!!

ONA - gratuluję córeczki!! i cieszę się z udanej wizyty. Facetem się nie przejmuj, oni tak czasem mają. Mój też chciał syna i tylko syna... urodziła się córka i oszalał na jej punkcie. U Ciebie też tak będzie :).

Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry