reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
ona-to-ma- super wieści a co do córki to mąż pewnie się nad tym nawet nie zastanawia co by chciał tylko to bardziej taka głupia presja społeczna "że facet to na pewno chce syna" a pozatym powiedz mu najwyżej ze ma to co sobie zrobił (wkońcy to tylko oni determinują płeć dziecka), jak mój dowiedział się że będzie córka to ja czułam sie dziwnie ze pewnie on by syna wolał a on mi powiedział ze nawet się nad tym nie zastanawiał bo on to chciał mieć dziecko, i bezwzględu czy chłopak czy dziewczyna dla niego to zawsze będzie dziecko

Ostatnia edycja:
Ona gratuluję córeczki !!!!!! Prawda jest taka , ze córunie są zawsze tatusiowe a synkowie mamusi :-). Tak to już natura postanowiła - przyciąganie płci przeciwnej działa też w przypadku dzieciaczków. To tatuś jest "pierwszym meżczyzną " w życiu córeczki , a mamusia "pierwszą kobietą" dla synusia. Trochę Freudem poleciałam ale u mnie to się sprawdza . Jestem pewna , ze mąż bedzie przeszczęśliwy jako ten najlepszy i najpierwszy w życiu córeczki :tak:

hej jak dobrze że poszłam na to usg tak sie ciesze mam spokojne święta pani gin którą mnie tak straszyli że taka nieprzyjemna była strasznie miła życzyła wesołych swiat i wogule ogólnie dzidzia jest duża bardziej na 16 tydz duzo sie ruszała widac było jak wkłada kciuka do buzi pani doktor mi dokładnie od główki do nóżek wszystko pokazywała serduszko słyszałam i pytałam czy widac kto tam siedzi to popatrzyła dokładnie i mówi że na dzień dzisiejszy jąderek nie widać !!!!! ja mówię że tak bardzo bym chciała dziewczynkę o ona mówi że no i pani ją ma !!!!!!!!!! chciałam ja tam usiskać ledwo sie powstrzymałam wyszłam z gabinetu to nerey puściły i się popłakałam ze szczęścia oczywiście moje przeczucie i tym razem mnie nie zawiodło
będę mieć CÓRUNIĘ !!!! jeszcze to do mnie nie dociera :-D:-):-D
mam tylko nadzieję że sie nie zmieni na połówkowym bo juz sie tak nastawiłam to chyba byłabym troszkę rozczarowana

dziewczyny a gdzie reszta dzisiejszych wizytujących ??????????

nayaa- az ciarki mi przeszły po plecach z przerażenia:-( mogę sobie tylko wyobrazić jaki szok przezyłaś:-(jak dobrze ze masz lekarza który wykazuje zaangażowanie, okres rzeczywiście wyjątkowo pechowy a nasza służba zdrowia jest jaka jest:-( mimo wszystko wierzę że sie uda jak najszybciej zrobić te badanie dodatkowe, powiedz w jaki sposób on sprawdził to serduszko ? bo ja sobie nie przypominam zeby mi cos o zastawce mówili na prenatarnych, to jest to podobne do tętna, gdy sie sprawdza serce ? mocno trzymam kciuki za Twojego synka i wierzę ze wszystko będzie dobrze !
terri- gratuluję córeczki !! ach jak Ci zazdroszczę, mi tydz temu lekarz na 4d powiedział ze on tam żadnego siusiaka nie wiedzi, ze będę miec córeczkę !! wiec ja podobnie do Ciebie..:-)łzy szczęscia, boze jaka ja byłam szczęsliwa bo też marzyłam o córci a dziś poszłam do mojej gin prowadzącej i ona mi mówi ze coś tam widzi i ze to chyba chłopak !! o mały włos tydzien temu z tej radości nie pokupowałam różowych śpioszków !! teraz to ja juz zaczekam do połówkowego badania moze lepiej:-)
a wtedy to juz dowiem sie na 100% ?? czy też nic pewnego ??

reklama
jeny według mnie to u ciebie dalej 50 na 50 ;-) więc nie ma wyjścia trzeba czekać do połówkowego myślę ze wtedy juz mniejsze ryzko pomyłki ale wiadomo zawsze jest ten cień niepewności ja tez mam nadzieję ze sie nie zmieni ale jak w 16 tyg nic jeszcze nie urosło to może juz nie urośnie ;-) połówkowe mam w 3D to powinno być dobrze widać w 19 tyg ale takie pomyłki są nie fajne bo człowiek sie jednak troche nastawi zwłaszcza jak marzy o konkretnej płci

Do góry