reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

misianka, ankaka, Bona gratuluję udanych wizyt. Misianka musisz teraz o siebie dbać żeby pozbyć się infekcji...

Korba gratuluję i cieszę się, że tym razem zadowolona:)

Ja też po wizycie, ale dzidzi nie widziałam... razem z DR doszłyśmy do wniosku, że skoro w sobotę tak ją wymęczyłyśmy dzisiaj damy spokój... było tylko badanie. Ogólnie wszystko OK, dostałam L4... a więc już nie wrócę do pracy...
Co do zaleceń - więcej kwasu omega, EKG muszę zrobić, bo mam strasznie wysoki puls... ok 110 wczoraj w stanie spoczynku... mam też iść do stomatologa sprawdzić zęby no i standardowo, mocz i krew do badania i luteina.

Następna wizyta 16.01... OMG to prawie miesiąc... i tyle...

&&&&& za dzisiejsze wizyty:***

Kurcze , ja mam tak samo bardzo wysoki puls i to za każdym razem, i nikt mi nic nie zlecił hmmmm

Kochana ja też mam wizytę 16 stycznia, będziemy wizytować razem:tak:

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
o matko,to już dzisiaj :szok: tyle się naczekałam:-D o 2 zajechałam do domu,o dziwo jestem już na nogach więc znając życie przez wizytą będę spała :-Dco bym tylko w "samolocie" nie usnęła :-D

dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Korba czyli gin wtedy musiał mieć gorszy dzień...
Własnie sprawdziłam sobie puls i mam 106 :/ a dziwiłam się czemu myjąc naczynia ssapałam się jak bym jakiś maraton przebiegła :/
Kciuki za dzisiejsze wizyty:
Kingusia91 20.12.2012 godzina 15

Nayaa 20.12.2012 lub 25.12 usg genetyczne

jullix 20.12.2012 godzina 16

Hej Kobietki,

Tyle napisałyście, że nie wiem co komu chciałam napisać - chyba muszę jakieś notatki robić ;-).

Przede wszystkim gratuluję wspaniałych wieści, wizyt, zdrowych maluszków!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę, że wszystko dobrze u Was!!! :-):-)

MATKAEWA - gratuluję Kochana synusia ;-)

No i zaciśnięte kciuki za wizytujące dzisiaj... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja już dawno po wizycie ale byliśmy jeszcze u rodziców.
Z dzidziusiem wszystko ok. Wyniki mam dobre. Nie przytyłam. Żadnych witamin mam nie brać poza kwasem foliowym.

Maluszek ma ok 12-14 cm i dr stwierdził że albo nam się termin przyspieszy albo dziecko będzie duże ;-)
Trochę się ruszał, pomachał nam rączką a potem pupe do góry tak śmiesznie unosił :-D

Ogólnie wszystko dobrze, uspokoiłam się :-) Dziekuję za kciuki ;-)

reklama
Troche jestem zdziwiona że maluch tak nam urósł od ostatniej wizyty, ale dobrze, niech rośnie ;-)
A jeszcze mi się przypomniało że z wyników wyszło iż przechodziłam toxoplazmoze kiedyś dawno.

Do góry